Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Vechile piramide egiptene produceau electricitate wireless! De aici s-a inspirat marele savant Tesla?


piramide electricitate wirelessIdeea că civilizaţia omenească a progresat dintr-una primitivă într-o civilizaţie modernă şi tehnologică (cum este una din ziua de azi) este una falsă. Se încearcă introducerea ideii de evoluţie şi în cazul istoriei umane (nu doar în cazul fiinţei umane). Dar, dacă se abandonează acest non-sens şi se cercetează toate dovezile din epocile îndepărtate, se va descoperi faptul că civilizaţiile „primitive” foloseau de fapt tehnologii extrem de avansate.

Construcţiile şi artefactele lăsate de vechii egipteni, mayaşi şi sumerieni indică faptul că aceste popoare foloseau electricitatea, electrochimia, electromagnetismul, hidrologia, medicina, fizica şi chimia. Electricitatea era folosită pe scară largă în vechiul Egipt. Putem să amintim aici „bateria de la Bagdad” şi „lampa cu arc”, două artefacte ce au fost descoperite de arheologi. Dacă vom cerceta însă cu atenţia istoria egipteană, vom vedea perfecţiunea şi avansul tehnologic al vechilor egipteni în ceea ce priveşte energia electrică. Se pare că egiptenii foloseau „torţe electrice” care utilizau surse de curent „wireless”, adică fără cablu electric. Lampa cu arc folosită în farul din Alexandria reprezintă dovada faptului că egiptenii foloseau energia electrică. Dar, pentru ca Farul din Alexandria să poată fi iluminat tot timpul, era nevoie de o sursă de electricitate permanentă. Iar singura sursă ar fi putut-o constitui piramidele egiptene.

Aceste piramide erau fabrici uriaşe de energie electrică. În primul rând, piramidele sunt acoperite cu o tencuială izolatoare completă, iar pietrele sunt atât de strânse între ele, încât nicio lamă de ras n-ar încăpea acolo. Proprietăţile izolatoare ale învelişului împiedică exteriorizarea energiei produse în interiorul piramidei. În al doilea rând, pietrele din interiorul piramidei conţin cristale şi cantităţi mici de metale, ceea ce permite o transmitere mai bună a curentului electric. Tot în interiorul piramidelor egiptene se mai găseşte şi granit; acesta este un bun conductor, permiţând în acelaşi timp şi ionizarea aerului din interior. Atunci când ne uităm la un cablu electric obişnuit, observăm că el conţine un izolator şi un conductor, la fel cum au fost construite şi piramidele.

În al treilea rând, dacă piramidele aveau rolul de izolare şi conductibilitate al electricităţii, ele necesitau o sursă pentru producerea energiei electrice. Platoul Giza, acolo unde se află instalate piramidele, este plin de canaluri subterane, ce sunt umplute cu apă. Volumul mare de apă ce străbate straturile acvifere produce un curent electric, asemenea fizio-electricităţii. Camerele subpământene ale piramidelor sunt construite în straturi „fizi0-electrice”. Acest curent electric este transmis direct către partea superioară a piramidei, ce este alcătuită din granit. Aşa cum spuneam mai sus, granitul este un foarte bun conductor al electricităţii. Câmpul electromagnetic care se formează la baza piramidei este transmis sub forme concentrate către staturile superioare ale piramidei.

Vârful piramidei era acoperit cu aur, acest metal fiind, la rândul său, un foarte bun conductor. Dar, această parte nu mai există în ziua, ceea ce înseamnă că ea s-a pierdut de-a lungul timpului. Acest înveliş de aur facilita transferul ionilor negativi în ionosferă. În acest fel, un curent electric era produs. O formă asemănătoare cu această tehnologie produsă de egipteni în urmă cu 5.000 de ani a fost utilizată de celebrul fizician şi inventator Nikola Tesla la începutul sec.XX. Ambele tehnologii transmit ioni negativi pe care le transmit în atmosferă, sub formă de electricitate, fără a mai fi nevoie de cabluri electrice. Rezultă aşadar o tehnologie care nouă ni se pare astăzi a fi SF, energia electrică wireless.

Proprietatile izolatoare si de conductibilitate ale piramidelor egiptene
Proprietatile izolatoare si de conductibilitate ale piramidelor egiptene
Apa din canalele subterane de sub piramide
Apa din canalele subterane de sub piramide
Invelisul din aur din varful piramidei
Invelisul din aur din varful piramidei

 


Lasă un comentariu