Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O persoană din conducerea Ordinului Rozicrucian al SUA confirmă: sub piramidele egiptene se află un cristal uriaş ce conţine date despre adevărata istorie a omenirii!

  •  
  •  
  •  
  •  

piramide egiptene cristalO doamnă americană (al cărui nume nu poate fi dezvăluit) ocupa în anii 90 una dintre cele mai înalte poziţii în Ordinul Rozicrucian din SUA. Ea a dezvăluit faptul că unul dintre cei mai înalţi membri ai ordinului şi maestrul ei personal era unul dintre cei mai cunoscuţi arheologi în Egipt (iarăşi, nu i se poate da numele). Acesta a cercetat timp de 11 ani piramidele de la Gizeh, când a găsit o cameră ascunsă. Acest lucru se întâmpla în anii 80, atunci când se făcuse trei descoperiri fundamentale:
1. Scrieri care atestă că Biblia spune adevărul în Geneză (despre fiii Domnului -Anunnaki);
2. Un cristal uriaş, care în mod evident memorase date – asemănător unui CD-ROM de astăzi şi
3. Un aparat mecanic, despre care nu se cunoaşte alte amănunte.

Toate aceste lucruri de mai sus le-am citit într-o carte de-a scriitorului Van Helsing. Sunt lucruri extrem de interesante, dar şi şocante, dacă aceste 3 descoperiri s-ar dovedi a fi adevărate. Dacă prima descoperire (noi documente despre realitatea Genezei) n-ar mai trebui să mire pe nimeni, cea de a doua, cristalul uriaş ce ar încorpora date asemănător unui CD, este cu adevărat o descoperire incredibilă. Acel cristal ar semăna cu legendarul „amfiteatru al înregistrărilor eterne” despre care am vorbit în acest articol din noiembrie 2011: Egiptul ascunde oficial existenţa “Amfiteatrelor înregistrărilor eterne” de sub Marele Sfinx. “Amfiteatrele înregistrărilor eterne” (sau “The Hall of Records”) au fost propuse de celebrul profet Edgar Cayce, într-una din şedinţele sale de hipnoză. Aceste “amfiteatre ale înregistrărilor eterne” se presupune că ar conţine istoria pierdută a omenirii după distrugerea continentului pierdut al Atlantidei. E adevărat că profetul Cayce a spus că ele s-ar găsi sub Marele Sfinx, dar între Sfinx şi piramide nu este decât o mică distanţă…

Dacă s-ar fi descoperit aceste trei lucruri în Egipt, de ce această ţară nu vrea să facă public aceste incredibile artefacte? În mod evident, principalul motiv ar fi acela că lumea ar afla că egiptenii nu şi-au dezvoltat civilizaţia în mod independent, la originea ei aflându-se alte civilizaţii mai vechi, ca cea a atlanţilor, de exemplu. Această schimbare în gândire ar face vechea cultură egipteană nu atât de sofisticată şi de originală, cum s-a crezut până în prezent, toate realizările vechilor egipteni fiind puse astfel sub semnul întrebării. S-ar pune astfel întrebarea cine a construit piramidele sau Sfinxul? Vechii egipteni sau urmaşii atlanţilor?


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu