Descoperirea mileniului – 68 de schelete de giganţi cu coarne pe cap – a fost ascunsă de autorităţi! Aceasta arată încă o dată că demonii (Nephilim) există şi nu sunt doar un basm!


În excepţionala carte din 1989, intitulată „Mari mistere neexplicate – probând necunoscutul”, între paginile 16 şi 17 putem citi următorul fragment incredibil:

„Era la sfârșitul anilor 1880. Un grup de oameni de știință au realizat o expediție în zona Regiunii Bradford din Pennsylvania (SUA), în partea de nord-est a statului, în apropiere de graniţa cu statul New York. Grupul, care includea un istoric, doi profesori şi un membru al bisericii prezbiteriane, mergeau spre un oraș numit Sayre, atunci când au devenit interesați de mai multe movile funerare. Ei au început explorarea lor, iar ceea ce au descoperit a nedumerit ştiinţa aproape 100 de ani. Expediţia ştiinţifică a dat peste mai multe schelete de bărbați, care aveau circa 700 de ani vechime (stabiliţi la data descoperirii; aşadar, astăzi ele ar avea mai mult de 800 de ani vechime). Până acum, nimic neobișnuit. Dar apoi au studiat rămășițele și s-au uitat mai atent la structură. Astfel, au descoperit că masculii aveau peste 2,10 metri înălțime – o înălțime nemaiauzită în acele timpuri.

Dar, cel mai ciudat lucru dintre toate, a fost acela că pe craniile oamenilor s-au descoperit câte două coarne – toate craniile aveau aceste coarne! Imposibil, dar ele erau acolo. Giganţi de peste 2,10 metri înălţime, care aveau coarne pe cranii şi care au murit în urmă cu aproape 800 ani!

Oamenii de ştiinţă entuziasmaţi au împachetat cu grijă rămășițele și le-au trimis la Muzeul American de Investigaţii din Philadelphia pentru o examinare mai atentă. Articole despre aceste schelete au apărut în reviste și ziare din acele timpuri, dar acele schelete până la urmă au dispărut și nu au fost niciodată văzute din nou”.

Îmi pun întrebarea: de ce au dispărut aceste schelete? Cine a avut interes să le facă să dispară? Există o societate secretă care are grijă ca aceste artefacte misterioase să nu fie studiate de oamenii de ştiinţă, pentru a nu se afla adevărul despre adevărata istorie a omenirii? Oare nu acest lucru se întâmplă astăzi şi în Iraq, când organizaţia ISIS, finanţată în secret de Oculta Mondială, distruge artefactele incredibile din Iraq?

Această descoperire incredibilă din Pennsylvania arată clar că nu degeaba există o tradiţie religioasă conform căreia dracii (demonii) există şi ei au forma unor giganţi cu coarne (Nephilim), aşa cum Biblia ne-a vorbit de atâtea ori.

Detalii despre această expediţie găsim într-un articol publicat pe 12 iulie 1916 (vedeţi imaginea de mai jos). Acest articol se intitulează „Giganţi de 2,10 metri înălţime, cu coarne”, şi ne spune în subtitlu căUna dintre descoperirile științifice cele mai remarcabile din istorie au fost făcute aici 68 de schelete de bărbați, care au trăit în urmă 700 ani au fost dezgropate între Sayre și Waverly„. Fiecare schelet avea 2,1 metri înălţime, având câte două coarne ce ieșeau din craniu. Coarnele din os solid, ce ieşeau din craniu, au demonstrat faptul că ele au crescut acolo din naștere.

ziar 1916

Incredibil!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock