Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Turnurile construite de incaşi, de lângă misteriosul lac Titicaca, erau generatoare uriaşe de energie electrică!?

  •  
  •  
  •  
  •  

turnul de la Titicaca 3Lacul Titicaca, localizat în Munţii Anzi, la graniţa dintre Peru şi Bolivia, este cel mai mare din America de Sud, dar şi cel mai misterios. Există mai multe poveşti referitoare la acest lac, şi anume că ar conţine oraşe subacvatice şi bogăţii. La baza lacului Titicaca se află trei turnuri: unul mai vechi (cred oamenii de ştiinţă), localizat chiar pe malul lacului, construit de civilizaţia pre-incaşă, şi în care au fost îngropaţi mai mulţi oameni (aici găsindu-se o serie de schelete umane); iar celelalte două turnuri, situate pe o colină deasupra lacului, pare mai noi, fiind construite de civilizaţia incaşă.

Într-un videoclip postat pe YouTube de către un pasionat al istoriei incaşe, ni se prezintă o ipoteză absolut şocantă: faptul că turnurile de lângă Lacul Titicaca nu sunt locuri funerare, ci generatoare de energie! În primul rând, folosindu-se busola magnetică de pe smartphone, se observă o anumită anomalie magnetică în apropierea turnurilor. Apoi, unul din turnurile de la baza colinei este distrus de jumătate (vedeţi una din pozele de la finalul articolului). Istoricii cred că acesta a fost dărâmat de spanioli, atunci când aceştia au invadat America de Sud în secolul al XVI-lea, dar, mai degrabă se pare că acesta a fost distrus în urma unei explozii care a avut loc în interiorul turnului. Zona exterioară turnului e alcătuită din bazalt, pe când interiorul turnului e format din andezit, aşa că mai degrabă am putea presupune că el este un generator străvechi de energie şi nu un loc de înmormântare. Celălalt turn de la baza colinei a fost reconstruit în perioada noastră, fiind iniţial distrus aproape în totalitate.

Terenul din spatele acestor turnuri e plin de pietre împrăştiate, ce provin de la aceste turnuri. Dacă ar fi fost distruse de spanioli, ele nu ar fi fost împrăştiate pe o suprafaţă atât de mare (ar fi fost şi foarte grele pentru a fi fost cărate). Aşa că rămânem la ipoteza iniţială că turnurile au explodat, probabil fiind supraîncărcate cu energie.

turnul de la Titicaca 1

turnul de la Titicaca 2


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu