Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Hitler & Stalin: gemenii Illuminati! Decizii controversate ale celor doi mari dictatori, care au prelungit foarte mult războiul mondial, făcând astfel jocurile Illuminati!

 • 100
 •  
 •  
 •  
  100
  Shares

hitler&stalin1Într-un articol din ianuarie 2016, scriam acest articol (Marele secret al celui de-al doilea război mondial: Hitler a fost un agent secret Illuminati! Oculta Mondială a declanşat intenţionat războiul, pentru a câştiga mai multă putere în lume!), în care arătam ipoteza că Hitler nu a fost decât un agent secret Illuminati, care a fost împins să declanşeze cel de-al doilea război mondial, pentru ca Oculta Mondială să capete mai multă putere în lume. Astăzi vom vorbi despre un alt mister al celui de-al doilea război mondial: faptul că Stalin a ignorat toate avertismentele că URSS va fi atacată de Germania în iunie 1941 şi că a permis ca tot conflictul germano-rus să se desfăşoare pe o perioadă mult mai mare.

Pasivitatea lui Stalin, în ciudat cunoaşterii de dinainte a „Operațiunii Barbarossa” (invazia Rusiei de către Hitler în 1941), este unul dintre evenimentele care ar trebui să vă pună serios pe gânduri. Iar explicaţia cea mai potrivită este aceasta: bancherii Illuminati „produc” războaie, pentru a avansa agenda unui guvern mondial satanic. Liderii din timpul celui de-al doilea război mondial aparțineau organizaţiei Illuminati și au fost aleşi pentru a impune o catastrofă asupra rasei umane. Lor nu le păsau de ţările pe care le conduceau… comportamentul lor nepotrivit a fost de natură a asigura sacrificiul maxim și prelungirea cât mai mult a războiului. Iar restul cetăţenilor au fost minţiţi că acest război are baze ideologice puternice la rădăcină.

Stalin ştia de 10 luni că Rusia va fi atacată, şi totuşi a aşteptat pasiv atacul…

Conform lui David Murphy, autorul cărţii „Ceea ce Stalin ştia: Enigma Barbarossa”, dictatorul rus avea informaţii precise că Uniunea Sovietică va fi atacată de nazişti, şi, cu toate acestea, a respins și a refuzat luarea de măsuri militare înaintea acestei invazii, sub pretextul de a nu-i „provoca” pe germani.

Serviciile secrete ruseşti se infiltraseră adânc în rândul naziştilor. Au existat sute de rapoarte precise, încă din august 1940, care arătau invazia germană. Unul dintre cei mai buni spioni ruşi a fost Victor Sorge, jurnalist confident cu ambasadorul german în Japonia. Pe 5 mai 1941, Sorge trimite Moscovei un microfilm cu o telegramă de la ministrul de externe german Ribbentrop, în care spunea: „Germania va începe un război împotriva URSS, în mijlocul lunii iunie 1941.” Zece zile mai târziu, Sorge a raportat exact data: 22 iunie. Drept „răsplată”, Stalin îl făcu pe Sorge drept „pro*enet și profitor de război”. După ce Sorge a fost arestat ca spion în Japonia, autorităţile nipone au propus ruşilor un schimb de prizonieri. Stalin însă a refuzat. De ce? Pentru că Sorge constituia o dovadă a diversiunii Illuminati.

La 17 aprilie 1941, „Starshina”, un agent sovietic infiltrat în Luftwaffe (Forţele Aeriene Germane), le-a spus ruşilor care sunt ţintele ce vor fi bombardate de nemţi în URSS. De asemenea, au fost raportate ora şi data exactă a atacului nazist: 4 dimineața, 22 iunie 1941. Pe 19 aprilie 1941, chiar şi Churchill l-a avertizat pe Stalin asupra planului nazist.

Cum putea Stalin ignora toate avertismentele transmise în jurul său, atunci când naziștii aveau masate la graniţa cu URSS 9 armate, alcătuite din 150 de divizii? Patru milioane și jumătate de soldați şi 650.000 de vehicule de luptă. Să credem că Stalin, un criminal nemilos, a fost păcălit de „cuvântul de onoare” dat de Hitler, că nu va ataca Rusia? Culmea e că Stalin a refuzat să autorizeze contramăsuri de apărare, chiar și după invazia din 22 iunie 1941, spunând că Hitler făcea doar teste de apărare! Refuzul lui Stalin de a lua sau permite o mobilizare exemplară a contribuit la pierderea a 20 de milioane de vieți ruse.

Cum şi-a decimat Stalin armata

În 1937, Stalin a epurat Armata Roșie, ucigându-l pe mareşalul Mihail N. Tukacevski și decimând corpul ofițeresc. David Murphy scrie: „Mii de ofițeri cu experiență de luptă și învățământ superior au fost executaţi, trimişi la Gulag sau eliberaţi din armată. Aceste acțiuni au continuat până în primele zile ale invaziei germane.” Iar pretextul pentru executarea a mii de ofițeri ruși a fost o scrisoare „trădătoare”, falsificată de către Reinhard Heydrich, șeful adjunct al Gestapo-ului, aceasta fiind încă un alt exemplu al diversiunii Illuminati.

Stalin a aprovizionat armata germană cu materii prime!

Un an înainte de invazie, Stalin a permis Luftwaffe (Forţele Aeriene Germane) să facă sute de zboruri de recunoaștere peste vestul Rusiei, interzicând forțelor sale aeriene să intervină. De ce naiba ar fi făcut asta?

În plus, Germania nazistă a primit milioane de tone de materii prime şi alimente din Rusia în schimbul armamentului. Germania a primit un milion de tone de cereale, o jumătate de milion de tone de grâu, 900.000 de tone de petrol, 100.000 de tone de bumbac, 500.000 de tone de fosfați și alte materii prime vitale. În schimb, sovieticii au primit de la germani tunuri navale grele, alte echipamente navale și 30 de avioane germane dintre cele mai recente, inclusiv Me-109 și Me-110 și Ju-88. Sovieticii au mai primit din Germania, de asemenea, piese de artilerie, tancuri, echipament chimic şi electric, locomotive, turbine, generatoare, motoare diesel, maşini-unelte şi altele. Importul de materii prime în Germania, de la Uniunea Sovietică, s-a dovedit vital pentru planul Barbarossa.

Decizii dezastruoase ale lui Hitler şi Stalin în timpul războiului germano-rus!

După invazia URSS, atât Hitler cât și Stalin au preluat comanda armatelor lor, luând nişte decizii dezastruoase care par a fi deliberate! De exemplu, la sfârșitul lui iulie 1941, Grupul de Armate Centrale al Germaniei şi aliaţilor era gata să ajungă la Moscova, aceasta aflându-se la numai 200 de km distanță. Dar Hitler a insistat ca armata sa să se concentreze în Ucraina. Abia în 2 octombrie 1941, Hitler a hotărât să atace Moscova, numai că începând cu luna octombrie, vremea în nordul Rusiei se răceşte accentuat, acesta fiind un mare avantaj pentru Stalin. E ca şi cum fiecare parte şi-a oferit adversarului său câte un avantaj.

În mod similar, în timpul diversiunii contra Ucrainei, Stalin a refuzat să permită trupelor sale să se retragă într-o poziție defensivă. Lupta s-a încheiat la 26 septembrie 1941, cu distrugerea a cinci armate sovietice, capturarea a 665.000 de militari și a unei cantităţi enorme de echipamente militare.

Hitler a permis unui protejat de-al său să-i transmită informaţii militare vitale ale Germaniei lui Stalin! Ca şi cum Hitler s-ar fi auto-sabotat!

În memoriile sale, „Service” (1972), generalul german, şeful adjunct Serviciului de informații și contrainformații al Armatei (Abwehr), ce funcționa pe lângă Marele Stat Major german, spunea că el şi generalul Canaris (şeful Abwehr), bănuiau că se afla un trădător în Comandamentul Suprem German. Ambii au observat că sovieticii primeau informaţii detaliate şi rapide cu privire la decizii de top-secret. Ei îl suspectau pe Martin Bormann, şeful Partidului Nazist.

Iată ce scrie generalul Gehlen în cartea sa: „Suspiciunile noastre au fost confirmate în mare măsură, atunci când, în mod independent unul de celălalt, am aflat că Bormann și reţeaua sa aveau un emițător radio nesupravegheat, pe care îl foloseau pentru a trimite mesaje codate la Moscova. Când s-a aflat aşa ceva, Canaris a cerut o anchetă; însă, vorbele au ajuns la Hitler, care a interzis orice acțiune”.

În ciuda faptului că Gehlen şi Canaris au aflat că Bormann era trădătorul naziştilor, în favoarea ruşilor, ei n-au putut face nimic, pentru că Bormann era protejatul lui Hitler. Informaţiile oferite de trădătorul Bormann lui Stalin erau atât de valoroase, încât un specialist a estimat valoarea acestora la nivelul a… „50 de divizii rusești”.

CONCLUZIE

Judecând după acțiunile celor doi mari lideri, Hitler și Stalin, se poate trage concluzia că ei au luat acele decizii care au fost determinante pentru a extinde războiul cât se poate de mult și a-l face cât se poate de costisitor (atât din punct de vedere material, cât şi al vieţilor omeneşti). Oamenii din acele timpuri au crezut că lupta s-a dat între URSS-ul comunist și Germania nazistă, dar n-a fost aşa. Comunismul și fascismul au fost două creaţii, din acelaşi pântec Illuminati, asemenea a doi gemeni.

Nu, bătălia reală a fost între Illuminati și restul oamenilor. Bancherii Illuminati sunt un grup relativ mic de persoane, care au nevoie de dictonul lui Machiavelli, „divide şi cucereşte”. Ei fac acest lucru prin punerea păpuşilor lor la putere și prin folosirea mass-mediei, ca mijloc de propagandă, pentru a evoca iluzia unui conflict.


 • 100
 •  
 •  
 •  
  100
  Shares
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu