A fost găsită o bază secretă în Munţii Himalaya, ascunsă de Google Maps! Dar, e o bază a extratereştrilor sau una guvernamentală?


intrare secreta HimalayaAceasta este o mare descoperire făcută de MexicoGeek, pe canalul său de pe Youtube. Precum vedeţi, există o zonă întunecată (neagră) pe Google Maps, în munții Himalaya, în partea Nepalului. Coordonatele acestei zone misterioase întunecate sunt: 27°47’43.40″N / 86°49’6.40″E şi e vorba de vârful Kang Tanga.

Există două posibilități pentru zona misterioasă întunecată:

1) Ar putea fi o zonă deschisă, vizibilă numai cu echipamente digitale high end. Aceasta înseamnă că ar putea fi o intrare pentru OZN-uri, dar s-a creat un „perete holografic”, astfel încât nimeni să nu observe nimic. De fapt, zona este situată pe peretele unei stânci, astfel încât niciun alpinist să nu o abordeze.

2) Ar putea fi o zonă blurată în mod intenţionat de către Google, astfel încât să nu putem observa o facilitate ultrasecretă militară. Google Maps şi-a făcut un obicei în a blura anumite zone de pe glob, la cererea corporaţiilor sau guvernelor. Vă invit să revedeţi acest articol: Cele mai suspicioase 12 locuri din lume blurate de Google Maps.

Aşadar, ce s-ar putea ascunde acolo?

intrare secreta Himalaya 1

 


Lasă un comentariu