Precum mulţi dintre voi cunosc legenda (eu prezentând-o de mai multe ori pe site), celebra planetă Nibiru a fost introdusă în conştiinţa publică de către cunoscutul scriitor Zecharia Sitchin. Nibiru ar fi o planetă-gigant, de mărimea lui Jupiter, care ar avea o orbită transversală şi perioadă de rotaţie de 3.600 de ani. Iar, odată la acest interval de timp, Nibiru se apropie foarte mult de Pământ, producând dezastre pe planeta noastră. Părerea mea e că această planetă legendară nu există (şi-am explicat de ce în acest articol: Sitchin, farsorul mileniului 3 (partea 1): cum a înnebunit lumea cu planeta Nibiru).
Există însă alţi autori care consideră că Nibiru nu e o planetă, ci o rasă extraterestră! Şi aici mă voi referi la alt scriitor cu viziuni „fantastice”, Alex Collier, care crede că toate informaţiile pe care le deţine le-a obţinut de la extratereştrii din galaxia Andromeda. Aşadar, să vedem ce ne spune Alex Collier despre Nibiru:
Întrebare: „Ai menţionat, de asemenea, şi de Nibiru. Spune-ne despre Nibiru, rolul său şi relaţia sa cu noi în sistemul solar”.
Alex Collier: Acest lucru mi s-a spus şi mie în legătură cu Nibiru. Cu mult timp în urmă, coloniile extraterestre de pe Sirius B şi din Orion aveau probleme între ei. Pentru a aduce pacea, a fost aranjată o căsătorie între doi membri ai fiecărui grup. Femeia era din Orion, unde ierarhia include şi o regină, paradigma matriarhală. Bărbatul era din Sirius B. Ambii membri au fost consideraţi a avea origini regale. După ce ei s-au împreunat, copilul lor extraterestru avea gene din ambele linii. Datorită acestei noii genetici, a fost creată o nouă rasă, căreia i s-a oferit numele de „Nibiru”, care, în limba extratereştrilor din Orion înseamnă „divizat între doi”.
Nibiru este acest lucru: o încrucişare între extratereştrii de pe Sirius B şi extratereştrii din sistemul Orion. Ei au format un nou trib, care a continuat să înflorească pentru sute de mii de ani. Din trib, a apărut o nouă rasă.
P.S. Interesant e faptul că şi în limba sumeriană „nibiru” înseamnă acelaşi lucru: „încrucişare”, „punct de intersecţie”.