Nibiru va aduce sfârşitul lumii în anul 3.751, nu în 2012. Oamenii mai au un mileniu şi jumătate pentru a trăi!

4.493 vizualizari

Deşi am spus-o de nenumărate ori pe acest site că eu nu cred în existenţa planetei Nibiru, aceasta nu înseamnă că ignor teroriile despre această ipotetică planetă, care, conform lui Zecharia Sitchin ar avea o perioadă de rotaţie în jurul Soarelui de 3.600 de ani. O altă teorie puţin diferită despre Nibiru ne spune altceva: perioada de rotaţie a planetei ipotetice este de 3.756 de ani, iar următoarea dată când va trece pe lângă Pământ, afectându-l în mod semnificativ va fi anul 3751. Deci, staţi cuminţi, în 2012 nu ne va afecta niciun Nibiru.

Această nouă teorie, aşadar, spune că începutul lumii, care ar fi şi data din Biblie, este dat de anul 3.760 î.Hr., primul an al calendarului evreiesc modern. Tot în 3.760 î.Hr., ipotetica planetă Nibiru s-ar fi aflat la periheliu (cel mai aproape faţă de Soare, şi, astfel, în apropierea şi a Pământului). Dacă s-ar lua în considerare calculele lui Sitchin, ar trebui ca următoarea apropiere a lui Nibiru să fi fost: 3.760-3.600 de ani = 160 î.Hr. Însă, în acest an, astronomii din antichitate n-au observat vreo stea, cometă sau planetă strălucitoare pe cer (doar cometa Halley, observată în cu 4 ani mai devreme, în anul 164 î.Hr.). Dar, cea mai apropiată referinţă la vreo stea strălucitoare este „steaua de la Bethleem”, ce a apărut în timpul naşterii lui Iisus Hristos, anul 4 î.Hr. Dacă această stea strălucitoare a fost cu adevărat ultima trecere a lui Nibiru prin apropierea Pământului, atunci perioada sa orbitală ar fi de: 3.760 – 4 = 3.756 de ani. Ceea ce înseamnă că următoarea dată când Nibiru va ajunge la noi va fi anul 3.751.

Într-un articol din 13 august 2011 (https://www.lovendal.ro/wp52/un-nou-secret-francmasonic-sfarsitul-lumii-va-avea-loc-in-anul-3-760-din-cauza-satelitului-intunecat/) sugeram că unul din secretele francmasonilor este acela că Nibiru va aduce sfârşitul lumii pe Pământ în jurul anului 3.760, acest an diferind foarte puţin cu 3.751 din teoria expusă mai sus. Două teorii foarte asemănătoare, rezultate foarte apropiate. Ce să înţelegem din asta? Că oamenii vor mai avea cel puţin un mileniu şi jumătate în care vor putea trăi liniştiţi?