Un nou secret francmasonic: sfârşitul lumii va avea loc în anul 3.760, din cauza “Satelitului întunecat”

  •  
  •  
  •  
  •  

Apasati pe IMAGINE pentru marire

Zecharia Sitchin, cel care susţinea că există o planetă mitică pe nume Nibiru, ce trece prin apropierea Pământului o dată la 3.600 de ani şi produce distrugeri, afirma la începutul cercetătorilor sale că una din trecerile lui Nibiru pe lângă noi a avut loc în anul 3760 î.Hr. Ulterior, el a renunţat la această idee şi asta întrucât dacă am scade 3.760-3.600 am observa că la următoarea trecere a planetei Nibiru (160 î.Hr.) pe Pământ nu a avut loc niciun eveniment important. Dar dacă perioada de 3.600 de ani e una orientativă şi poate că orbita lui Nibiru poate varia cu circa 200 de ani? Atunci am ajunge în jurul anului 1 d.Hr., anul marcat cu naşterea lui Iisus Hristos şi apariţia stelei de Bethleem, ce ar putea fi…de ce nu…chiar Nibiru! Dacă am considera orbita lui Nibiru de 3.760 de ani, rezultă că următoarea dată când Nibiru va trece prin apropierea Pământului ar fi anul 3.760, deci nu 2012 aşa cum susţin unii. Atunci va avea loc sfârşitul lumii? Nu se ştie, dar interesant e faptul că şi Nostradamus profeţeşte sfârşitul lumii în 3797, deci cu doar 37 de ani mai târziu!

Dar şi mai interesant e alt fapt: dacă împărţim 3.760 la 2 ne iese 1.880. În anul 1881, preşedintele Americii, Garfield (mare mason), era asasinat, eveniment care s-a întâmplat într-un an “extrem de important” pentru o parte de francmasoni, cum sunt rozicrucienii americani, aşa cum aflăm din opera scriitorului David Ovason:

“Anul 1881 a avut o importanţă fundamentală pentru cei interesaţi de gândirea astrologică ezoterică. Rozcrucianul Thomas Burgoyne a adus aminte de prezenţa unei misterioase planete ipotetice, denumită ‘Satelitul întunecat’, ce are un rol aparte în evoluţia umanităţii. El şi-a informat cititorii că în zilele cele mai glorioase ale omenirii, cunoscute sub numele de Epoca de Aur, satelitul se afla foarte departe de Pământ. Dar, atunci când el se apropie de Pământ, influenţele sale tulbură întreaga omenire. Influenţa sa malefică este cea mai redusă în anul 1881.”

În concluzie: poate că anumite grupări francmasonice au moştenit o credinţă străveche în existenţa unui obiect cerestru ascuns ce aduce distrugere umanităţii în mod periodic. Iar anul 1881 este un an extrem de important, căci marchează jumătatea orbitei acestui satelit întunecat, care se află la afeliu (cel mai îndepărtat punct faţă de Soare).

* 3.760 î.Hr: “Satelitul întunecat” se află la periheliu (punctul cel mai apropiat faţă de Soare); începutul calendarului evreiesc;

* 1.880 î.Hr.: “Satelitul întunecat” se află la afeliu;

* 1 d.Hr: “Satelitul întunecat” din nou la periheliu; începutul calendarului creştin;

* 1.881: “Satelitul întunecat” se află din nou la afeliu;

* 3.760: “Satelitul întunecat” se află la periheliu: sfârşitul lumii?

Aşadar, să ne aşteptăm la sfârşitul lumii pe undeva prin anul 3.760, nu în 2011 sau 2012…


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu