Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Miliardarii lumii trebuie să-şi doneze o parte din averi, dacă nu vor ca furia populaţiei revoltate să-i calce în picioare!

  •  
  •  
  •  
  •  

blankCitesc de pe site-ul alternet.org o ştire care te pune adânc pe gânduri:

În timp ce 68 de milioane de americani se luptă pentru a supravieţui de pe o zi pe altă şi 90% din populaţie se confruntă cu scăderea salariilor, se pare că milionarii şi miliardarii Americii o duc tare bine. Astfel, conform unui studiu al firmei de consultanţă Deloitte, averile milionarilor şi miliardarilor americani se ridică la imensa sumă de 38,6 de trilioane de dolari, din care 6,3 trilioane de dolari sunt ascunşi în conturii offshore. Majoritatea acestei averi este deţinută de 0,01% din populaţia Americii.

P.S. Să ne mai amintim ce spunea unul din miliardarii americani, Warren Buffet: „Există o clasă bogată, OK, dar e clasa mea, cea care întreţine războaie şi noi întotdeauna câştigăm.” Vreau să spun de la bun început că nu sunt adeptul marxismului sau comunismului, dar, în condiţiile în care marea majoritate a populaţiei lumii se confruntă cu o gravă criză de supravieţuire, iar o mână de oameni ai lumii se lăfăie în bogăţii exorbitante, trebuie luate măsuri urgente. Nu mă refer neapărat la confiscarea averii, ci la o supra-impozitare a acestor averi. Îţi permiţi un yacht de 200 de milioane de euro? Ia plăteşte tu 180 de milioane de euro impozit. Îţi permiţi o casă de 500 de milioane de dolari? Plăteşte 400 de milioane de dolari impozit.

E total iresponsabil ca lumea din jurul nostru să moară efectiv de foame, iar câţiva bogaţi să trăiască într-un lux de parcă nici nu le-ar păsa de ce se întâmplă pe planeta Terra. Totul până nu e prea târziu. Până când revoluţiile nu vor cuprinde toată lumea şi atunci vom trăi într-un haos din care nimeni nu ne va mai putea scoate. Atunci, bogătaşii o să vrea să fie cruţaţi de furia omenirii, dar n-o să mai poată face nimic. Eventual, să ia o sondă spaţială şi să fugă pe Lună sau Marte, dacă e adevărat zvonul că acolo ar exista deja baze omeneşti…


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu