Un sculptor leton a descoperit în urmă cu aproape un secol un dispozitiv anti-gravitaţional, cu ajutorul căruia au fost construite marile piramide din Egipt?


Edward Leedskalnin (1887-1951) a fost un emigrant leton şi sculptor amator, care a imigrat în America de Nord. În 1919,  el s-a mutat în oraşul Florida City din Florida (SUA). Timp de peste 20 de ani, el a lucrat la creaţia sa, Castelul de Coral. Leedskalnin a fost foarte secretos în munca sa, construind doar noaptea, la lumina lanternei. El a scotocit şi a sculptat peste 1.100 de tone de corali. Destul de ciudat,  dar metodele sale de construcţii au implicat ceva mai mult decât trepiede, scripeţi, pârghii şi frânghii. Şi mai ciudat, dar el n-a povestit nimănui despre metodele sale de construcţii, rămânând foarte criptic şi vag despre ele.

Aici intră în discuţie şi teoriile anti-gravitaţionale. În timpul vieţii sale, sculptorul leton a scris 3 pamflete despre magnetism. Nu doar asta…el a realizat şi mai multe experimente despre electricitate. Odată, el chiar a spus: „Am descoperit secretele piramidelor şi am aflat cum egiptenii, precum şi ceilalţi constructori de piramide din Peru, Yucatan şi Asia, folosind doar instrumente primitive, au reuşit să ridice blocuri uriaşe de piatră, ce cântăresc sute de tone.”

Cel mai interesant ar fi să examinăm fotografiile de mai jos ale trepiedului pe care-l utiliza Leedskalnin în construcţiile sale. În vârful trepiedului se afla o misterioasă cutie neagră, care n-a fost găsită niciodată după moartea sa.

De aici, putem face speculaţii. Dacă în acea cutie neagră misterioasă se afla un dispozitiv care reuşea să contracareze gravitaţia? Poate acesta era secretul descoperit de Leedskalnin, care a aflat astfel cum au fost construite piramidele. Anulându-se forţa gravitaţională, blocurile de piatră puteau fi foarte uşor mutate pentru a fi construite piramidele. Asta poate explică de ce Leedskalnin construia noaptea la lumina lanternei. A descoperit oare letonul un mecanism anti-gravitaţional?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock