Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Misterul rebeliunii spiritelor malefice împotriva lui Dumnezeu: unde se află ele acum? În centrul energetic al Pământului?


În Biblie se vorbeşte despre o rebeliune a Satanei împotriva lui Dumnezeu. Este această rebeliune un adevăr şi nu o simplă legendă sau superstiţie?

Referitor la acea rebeliune, se poate spune că în urmă cu miliarde de ani, în Opal, care este ultimul strat de energie al Universului, în sens superior, adică sălaşul Divinităţii şi al celor 54 de spirite gigantice care servesc Divinitatea, deci, în Opal a avut loc cu foarte mult timp în urmă o răzvrătire a unor spirite pe care Divinitatea le considera ca fiind de ajutor în ceea ce omeneşte am putea numi controlul evoluţiei universurilor.

Noi ştim că Universul şi tot ce se află în el este creaţie dumnezeiască. «Ştim» în sensul că ştiinţele spun acelaşi lucru, chiar dacă, spre exemplu, unii savanţi numesc această creaţie ca fiind un „computer fabulos”. Dar, să revenim la rebeliune… ce înseamnă spiritele răzvrătite? Ele, trădând pur şi simplu Creaţia divină, însăşi Divinitatea le-a exilat – pentru a folosi o reprezentare omenească, le-a expulzat din stratul de energie în alt strat, care, de altfel, contrar imaginii noastre, este foarte slab, este un spaţiu întunecat, deci unde nu există lumină, obligându-le să trăiască acolo până momentul în care vor fi dezintegrate printr-o anume intervenţie inaccesibilă înţelegerii noastre. Şi la acest nivel cosmic al Creaţiei a existat acest conflict, însă nu-l putem echivala cu ceea ce înţelegem noi prin acest cuvânt. Spiritele acelea, benefice la început, după ce au fost alungate s-au transformat în spirite malefice, respectiv spirite negre, invadând acea zonă a Universului lipsită de lumină. Tot omeneşte vorbind, acea zonă fiind pe placul lor. Aflate în libertate, altfel spus, ieşind din Ordinea Divină în dezordinea la care aspirau, aceste spirite malefice au invadat multe sisteme planetare, printre care şi acela în care se află Pământul.

După exilarea lor din Opal, coborând din strat în strat şi, deci, ajungând pe ultimul strat de energie, la nivelul planetei noastre, spiritele malefice au fost obligate să trăiască în centrul Pământului. Nu trebuie să confundăm acest centru cu miezul planetei noastre, miezul fizic, în care există acea magmă încălzită la mii şi mii de grade. Este vorba de un plan energetic asemănător suprafeţei terestre, deci de o matrice a suprafeţei Pământului coborâtă la nivelul ultim de energie. Acesta este «locul» unde îşi duc existenţa spiritele malefice.


Lasă un comentariu