A murit timp de 7 minute, iar acum pictează ceea ce a văzut în viaţa de apoi


Un actor care a fost readus la viaţă de medici la 7 minute după ce a suferit un stop cardiac masiv, pictează acum tablouri cu ceea ce a văzut înainte de a fi resuscitat. Shiv Grewal, în vârstă de 60 de ani, tocmai terminase rolul lui Don Pedro într-o piesă de teatru, atunci când a avut parte de un atac de cord masiv.

Shiv, care a fost pus într-o comă indusă timp de o lună după ce a fost readus la viaţă de medici, a spus despre cele câteva minute în care inima lui a încetat să bată: „Era ca și cum aș fi fost într-un gol, dar puteam să simt emoții și senzații”.

Imaginile abstracte ale lui Shiv au toate culorile vibrante și linii neclare și descriu „călătoria cosmică” pe care a experimentat-o ​​atunci când inima sa s-a oprit, timp în care își amintește că era „fără greutate” și „călătorea peste Lună”.

Shiv a fost pus într-o comă indusă, din cauza creierului său care a fost lipsit de oxigen în minutele de după atacul de cord. El a trebuit să reînceapă să meargă și să vorbească, dar totuși astăzi suferă de probleme de vorbire și de mobilitate, ceea ce înseamnă că el nu a putut să se întoarcă pe scenă.

Actorul a vorbit despre momentul în care s-a prăbușit: „Știam, într-un fel, că eram mort. Știam că creierul meu a murit și am strigat după ajutor. Dar, în același timp, am simțit lucrurile complet separate de corpul meu. Era ca și când eram într-un gol, dar puteam simți emoții și senzații. În ciuda faptului că eram mort, știam și că există o șansă de a mă reîntoarce. De asemenea, am înțeles că voi fi reîncarnat, dar nu am vrut încă asta. Am vrut să mă întorc la viață, la lumea materială și la soția mea. Am cerut să mă întorc și mi s-a îndeplinit dorința”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO