Un pilot experimentat olandez a văzut în viaţa sa 4 OZN-uri, dintre care unul a atins fantastica viteză de 50.000 de km/h! Un interviu şocant…


Un pilot experimentat de avion cargo Boeing a dezvăluit una dintre cele mai impresionante experiențe ale sale: a putut fi martor la un obiect zburător neidentificat (OZN) zburând cu o viteză de neconceput: aproape 50.000 km/h. Christiaan Van Heijst, un pilot experimentat, a împărtășit recent experiențele sale cu podcaster-ul Chris Lehto, dezvăluind patru experiențe de observare de OZN-uri. Unul dintre observări a fost un OZN „hipersonic”. Inițial, el a crezut că a văzut avioane militare secrete americane, dar și-a dat seama că nu era cazul, după dezvăluirile piloților Marinei Americane.

Van Heijst a asistat la primul său fenomen aerian inexplicabil în timp ce încă se antrena ca pilot de avion, ceea ce a văzut derutându-l atât pe el, cât şi pe instructorul său experimentat. Van Heijst a spus: „Deodată am văzut chiar în stânga și în fața avionului o lumină strălucitoare, mișcându-se practic vertical în jos și dispărând în stratul de nori de dedesubt. De fapt, a luminat stratul de nori în timp ce cădea și îmi amintesc că instructorul meu a spus „Uau! Ce-a fost asta?” Van Heijst a considerat că lumina ar fi putut fi un exemplu de fulger globular – un fenomen meteorologic rar și încă inexplicabil – dar condițiile nu erau potrivite pentru niciun tip de fulger la acea vreme.

Van Heijst a adăugat: „Sunt convins că nu a fost nici un meteorit. Am văzut literalmente mii de meteoriţi; ei intră întotdeauna în atmosfera Pământului sub un anumit unghi și ard în atmosferă lăsând o dâră de fum. În acest caz, a fost o lumină strălucitoare care a coborât pe verticală cu o viteză constantă şi incredibilă şi nu a lăsat niciun fel de urmă sau schimbare de intensitate; ceea ce se întâmplă de obicei cu meteoriții este că își schimbă intensitatea pe măsură ce ard”.

Van Heijst a văzut un al doilea obiect similar câțiva ani mai târziu, când era co-pilotul unui Boeing 737 într-un zbor între Grecia și Țările de Jos. Christiaan și căpitanul avionului au crezut că obiectul, care se deplasa cu aproximativ 50.000 km/h, ar fi putut fi o rachetă, dar controlul aerian grec i-a asigurat că nu a existat o astfel de activitate în zonă.

Poate cea mai notabilă observare a lui Van Heijst a avut loc și pe cerul de deasupra Greciei, în septembrie 2005. Van Heijst a spus: „Tocmai aterizasem pe una dintre insulele mici și era noapte. Puteai vedea toate stelele. Eu și căpitanul meu am văzut, în același timp, o lumină foarte strălucitoare apărând pe cer în fața noastră, foarte departe şi foarte sus, fiind aproape ca planeta Venus”. Dar, nu era Venus. „Această lumină a apărut brusc, a dispărut și a reapărut. A patra oară când a reapărut, a țâșnit instantaneu. Nu a existat nicio accelerație, a fost o viteză instantanee, hipersonică… pur și simplu a dispărut printre stele”.

Orice a văzut Christiaan, el este sigur că nu a fost un fenomen natural. Van Heijst a adăugat: „Pentru noi, piloții comerciali, răspunsul nostru obișnuit este că trebuie să fie ceva militar, pentru că în aceeași noapte, o mare parte a spațiului aerian din sudul Greciei era închis pentru că USS Theodore Roosevelt împreună cu câteva crucișătoare tranzitau Grecia în drum spre Golful Persic. Știam acest lucru pentru că spațiul aerian era închis și am fost informați înainte de zbor despre aceste tipuri de închidere, așa că ne-am gândit că probabil că are legătură cu trecerea portavionului”.

Până în ziua de azi, Christiaan habar nu are ce ar fi putut fi obiectul. Singurul lucru pe care îl poate spune cu certitudine este că nu a fost un satelit. Van Heijst a spus: „Ca piloți, vedem sateliți tot timpul, vedem Staţia Spaţială Internaţională, vedem multe lucruri pe cerul nopții, dar acest lucru a fost ciudat. Nu văzusem niciodată nimic ca viteză instantanee cu care să se îndepărteze”.

Un alt OZN ciudat a fost observat de pilot în timp ce se afla într-un zbor spre Malaga, în sudul îndepărtat al Spaniei, când căpitanul lui Christiaan i-a arătat un obiect neobișnuit, chiar în fața lor. Oricare ar fi fost, nu a apărut în niciunul dintre sistemele avionului, iar controlorii de trafic aerian spanioli au fost și ei derutați. Van Heijst a spus: „Nu era vreun obiect militar sau comercial în fața noastră, nici baloane meteorologice sau altceva pe care să-l identific”. Obiectul misterios a părut să facă umbră avionul lui Van Heijst timp de aproximativ o oră. Van Heijst a spus: „Părea a fi ceva care, dacă nu chiar ne urmărea, ar fi putut fi un obiect absolut masiv care era nemișcat, plutind undeva deasupra Africii”.

Puteţi viziona întreg interviul (în limba engleză) cu pilotul Christiaan Van Heijst în podcastul lui Chris Lehto:

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock