Un bărbat se destăinuie: „Trăiesc concomitent în două lumi. Cealaltă lume este una contemplativă, liniştită, în care trăiesc fiinţe cu pielea albastră”


Dintr-o lucrare intitulată „Vizitatori reali, voci de dincolo şi dimensiuni paralele”, am întâlnit următoarea întâmplare de care a avut parte un bărbat pe nume Matthew. Că a fost sau nu o întâmplare reală, Dumnezeu ştie… Iată povestirea într-un mic rezumat:

* După ce am avut o experiență traumatizantă la sfârșitul acestui an, se pare că devin conștient că am conștiința mea în două locuri în același timp. Un loc este aici pe Pământ, iar celălalt este pe altă lume. Pot descrie cu ușurință partea acestei lumi în care mă aflu, în același mod în care pot descrie locul în care trăiesc aici, pe Pământ.

* Cealaltă lume este una asemănătoare deșertului, deși compoziția sa minerală are mult albastru și gri în ea. Este un loc liniștit, răcoros și contemplativ. Nu există apă și nu există copaci, dar există nişte pietre lungi, plate, albe și translucide pe care te poți întinde. Ele radiază o energie care revitalizează. Nu le pot numi cristale pentru că ele nu sunt aşa ceva.

* Există fiinţe acolo cu pielea de un albastru deschis. Ele par să fie implicate într-un fel de studiu geologic. Cam asta este tot ce pot descrie.

* Nu sunt sigur dacă aceasta este o amintire sau o conștientizare „în timp real” a acestei lumi, dar am experimentat practic totul în tărâmul așa-zisului „necunoscut”. Nu cred că asta e o amăgire sau vreo problemă psihologică.


Lasă un comentariu