Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Tehnici oculte cu energii ascunse practicate de diverse organizaţii din Tibet


Imagine: pxhere.com (Commons Creative – free)

În multe părţi din Tibet, există o organizaţie magică a tantrei, numită „Fraţia mâinii stângi”, care a elaborat puternice şi terifiante moduri de a folosi energia derivată din unirile amoroase, şi nu întotdeauna în scopuri bune.

De exemplu, un ordin de călugăriţe ale Tibetului sunt cunoscute ca trimiţând iscoade prin populaţia obişnuită, cu scopul de a depista şi atrage tineri şi bărbaţi viguroşi. Aceste fiinţe sunt apoi luate în singuraticele mănăstiri, unde sunt făcuţi sclavi şi folosiţi ca o sursă de energie psihică, pentru diferite practici oculte. De asemenea, şi femeile sunt atrase de o altă sectă a Bonetelor Roşii – pentru aceleaşi scopuri.

Un alt şi chiar mai periculos mod de vampirism energetic este în mod secret practicat în câteva părţi din India. O femeie tânără şi sănătoasă este aleasă pentru această tehnică. Cunoscându-se că energia amoroasă sublimată se înmagazinează în coloana vertebrală într-o formă subtilă, persoana ce face parte din secta „Fraţia mâinii stângi” introduce un ac, fin găurit la mijloc, în coloana vertebrală a donatorului, între vertebre, cam aproape de baza coloanei, scoţând o mică cantitate de fluid. Apoi prin aceiaşi operaţie similară, el îşi scoate din propria coloană vertebrală o mai mică cantitate de fluid. Apoi cele două sunt amestecate şi reinjectate în propria sa coloană. Acest procedeu este extrem de periculos şi nu trebuie niciodată experimentat de nespecialişti sau de amatori.


Lasă un comentariu