Din secretele „globaliştilor” – cei care conduc lumea din umbră. Cum acţionează EI?


Că observăm sau nu, că suntem de acord sau nu – lumea întreagă se îndreaptă spre globalizare. Însă, această globalizare nu este una făcută la vedere, ci toate „jocurile” se execută în umbră. Există până la 15 organizaţii cu scopuri secrete globaliste, însă marea majoritatea lor sunt mascate ca având ţeluri religioase sau filantropice. Membrii principali ai acestor organizaţii sunt, de obicei, putrezi de bogaţi; unii dintre ei sunt „din umbră”, nefiind văzuţi în public ani de zile, când locuiesc la reşedinţele lor private, izolate, de pe continent sau din insule îndepărtate.

Nu oricine poate face parte din aceste organizaţii oculte globaliste; totul e rezervat marilor case regale sau nobiliare, marilor oameni de afaceri şi bancheri, marilor politicieni care au deţinut funcţii de conducere în stat, strategilor şi experţilor în relaţiile internaţionale (de obicei, profesori universitari).

În slujba membrilor oculţi ai acestor organizaţii se găseşte un cerc însemnat de tehnocraţi, care constituie un sistem autoritar de reprezentanţi ai puterii. Aceştia îndeplinesc cu rigurozitate însărcinările primite şi îşi informează superiorii din umbră, aşteptând indicaţii despre modul cum să acţioneze pentru a influenţa evoluţia viitoare a evenimentelor. Apartenenţa la organizaţii este, uneori, una secretă şi membrii marcanţi se folosesc coduri, simboluri de identificare şi parole.

„Globaliştii” (ca să spunem aşa) încearcă dominarea planetei (pentru atingerea ţelului de guvern unic mondial) prin acceptarea puterii politice, prin deţinerea unor funcţii cheie (în diverse organizaţii internaţionale), prin sume imense de bani, prin care încearcă să cumpere experţi şi savanţi. Nu ezită, chiar, prin intermediul subordonaţilor lor, să folosească metode infracţionale (asasinate, şantaje etc.), pentru a influenţa decizii în favoarea lor.

La baza activităţii acestor organizaţii stă un sistem piramidal de informaţii, care le permit să-şi exercite influenţa şi controlul asupra activităţii instituţiilor statului, precum şi a companiilor şi persoanelor din domeniul economico-financiar.

Globaliştii au eradicat din faşă o serie de invenţii uluitoare (ca cele ale lui Tesla privind energia liberă), invenţii care ar fi putut condus la o înflorire a vieţii pe glob şi la eradicarea sărăciei. S-a preferat promovarea unor tehnologii vechi (de exemplu, automobilul pe benzină / motorină timp de peste 100 de ani), pentru că asta le-a adus lor bogăţie şi un control mai bun asupra lumii.

 


Lasă un comentariu