Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Şi dacă francmasoneria sau Illuminati au fost acuzaţi pe nedrept de toate relele din lume de către o organizaţie ocultă rivală?

113

blankTotul a pornit după ce în cartea lui Ellen Brown “Web of Debt” (adică “Reţeaua datoriilor”), a apărut următoarea afirmaţie despre Nathan Rothschild, fondatorul familiei evreieşti Rothschild, despre care se spune că ea ar conduce din umbră lumea, având legături cu francmasoneria şi Illuminati.

Aşadar, iată ce spune Ellen Brown:

“Nathan Rothschild, care a controlat Banca Angliei după anul 1820, are o declaraţie faimoasă: “Nu-mi pasă ce păpuşă este pusă pe tronul Angliei pentru a conduce Imperiul unde soarele nu apune niciodată. Omul care controlează banii britanici va controla Imperiul Britanic, iar eu controlez banii britanici”.

Celebră declaraţie prin care Nathan Rothschild şi-a recunoscut apartenenţa la forţele oculte ce controlează lumea, încă de acum aproape 200 de ani. Există însă o problemă: pentru această declaraţie nu există notă de subsol! Adică nu este trecută sursa originală a lucrării din care a fost luată. Iar această sursă ar trebui să fie una ce a apărut în jurul anului 1820, căci dacă am lua, de exemplu, o sursă în jurul anului 1900, iarăşi n-ar fi credibilă: nimeni nu şi-ar putea aminti ce a declarat un om în urmă cu 80 de ani.

Şi mai e o chestiune: în 1820 Nathan Rothschild nu controla Banca Angliei. Abia nepotul său, Alfred Rothschild, a ajuns în Consiliul de Administraţie al Băncii Angliei în anul 1869, adică cu aproape 50 de ani mai târziu.

Aşadar, e posibil ca Nathan Rothschild să nu fi făcut niciodată acea declaraţie în 1820. De aici, pot trage o concluzie mai generală: dacă multe dintre chestiunile care s-au scris despre francmasonerie, Illuminati sau alte societăţi oculte nu sunt chiar adevărate? În general, tunul conspiraţioniştilor s-a centrat pe două societăţi: francmasoneria şi Illuminati. Şi eu pot, în aceste condiţii, să mă întreb legitim: dacă istoria celor două organizaţii a fost falsificată într-o manieră asemănătoare pentru ca ele să fie discreditate în ochii publicului? Dacă există o altă societate ocultă, cu adevărat secretă, de care nu ştie nimeni, ce încearcă să-şi discrediteze şi elimine rivalii? Dacă acest lucru e adevărat, eu voi fi pe urmele ei şi tot o voi afla…

Orgoni Crystal