Cine sunt misterioşii Copii ai Stelelor de pe Terra şi care e adevărata lor origine?


Pe fiecare continent, există povești incredibile despre copii atât de avansați încât unii cred că ei au venit din stele. Ei au inteligență supraomenească, cunoștințe despre alte lumi, acces la informații pe care nu le-ar putea cunoaște în mod normal și deţin puteri misterioase. Ei au fost numiți „Copiii Stelelor” de către unii cercetători. Dar, de unde provin ei?

Potrivit geneticianului David Reich de la Harvard Medical School, există ceva misterios în interiorul nostru, care încă nu a fost identificat. Într-un studiu publicat în anul 2013, Reich a examinat genomul neanderthalienilor și a oamenilor Denisovani. El a descoperit că ADN-ul lor datează de mai bine de 400.000 de ani, conținând şi urme de ADN necunoscut, pe care unii genetici l-au numit ca fiind „ADN gunoi” („Junk DNA”). Dar, alţii cred că acest ADN nu este deloc „gunoi”, ci s-ar putea să nu provină din această lume.

În 2007, un faimos antropolog – profesorul John Hawks – de la Universitatea din Wisconsin-Madison, a efectuat mai multe cercetări asupra ADN-ului uman. El a găsit dovezi că 1.800 de gene, sau 7% din genele din corpul uman, au trecut printr-o selecţie naturală în ultimii 5.000 de ani, ceea ce înseamnă că noi suntem mai diferiți genetic de oamenii care trăiau acum 5.000 de ani, decât aceştia din urmă erau faţă de neanderthalieni. Şi mai ciudat, s-a constatat că în ultimii 40.000 de ani oamenii s-au schimbat la fel de mult ca în ultimele 2 milioane de ani, iar oamenii evoluează de 100 de ori mai repede decât în ​orice moment de la apariţia omului, acum aproximativ 6 milioane de ani. Aşadar, nu cumva ființele extraterestre au fost implicate în viaţa noastră preistorică? De aici să fi provenit „Copiii Stelelor”?

S-au relatat de-a lungul timpului mai multe poveşti despre oameni cu puteri şi abilităţi supranaturale. Majoritatea au fost uitați, în timp ce unii au fost amintiți de cronici și legende. Cu toate acestea, acești oameni extraordinari nu au încetat niciodată să se nască
pe Terra. Încă îi putem găsi, iar ei sunt cunoscuți în secret ca şi „Copiii Stelelor”.

În 1982, guvernul chinez a lansat o căutare la nivel național a copiilor cu abilităţi extraordinare, unii dintre ei având puteri psihice, ca telekinezia sau abilitatea de a manipula timpul și spațiul. De exemplu, a fost o găsită o fată care putea să dea cu mâna peste nişte muguri de flori, iar aceştia se deschideau instantaneu şi înfloreau.

De-a lungul istoriei omenirii, au existat numeroși copii precum Mozart, Picasso, Bobby Fischer care s-au remarcat, atunci când erau mici, ca având cunoștințe avansate și abilități incredibile. Să fie aceştia „Copiii Stelelor”? De unde provin ei? Trăiesc ei printre noi de mii de ani, iar noi să-i considerăm doar nişte oameni?


Lasă un comentariu