De ce corporaţia Amazon vrea să-şi ridice ca sediu o clădire sub formă de „spirală dublă”, asemănătoare cu „Turnul Babel” din Biblie? Ce mesaj ocult vrea sa ne transmită simbolic?


Ia uitaţi ce ştire interesantă putem citi pe site-ul wtop.com, şi anume că una dintre cele mai mari corporaţii din lume, giganticul Amazon, intenţionează să-şi construiască un sediu uluitor în Arlington (Virginia, SUA). De ce zic „uluitor”? Pentru că el are formă de „spirală dublă”.

Ia uitaţi-vă la fotografia din acest articol şi spuneţi cu cine seamănă acest viitor turn Amazon? Desigur, cu „turnul Babel” din Biblie!

Turnul Babel este o structură pomenită în capitolul 11 din Geneză, un turn uriaș intenționat a fi principala realizare a orașului Babilu. Babilon (Babel) era un oraș unde întreaga omenire era unită, toți oamenii vorbind o singură limbă și migrând dinspre est; era orașul regelui Nimrod, și primul oraș construit după Potop. Oamenii au hotărât ca orașul lor să aibă un turn atât de mare încât vârful său „să ajungă la cer”. Însă, după cum scrie în Biblie, Turnul Babel nu era construit pentru a aduce slavă lui Dumnezeu, ci era dedicat unei religii false, cu scopul de a aduce faima constructorilor lui și zeilor în care credeau aceștia. – Geneza 11:4. Însă Dumnezeu, văzând că oamenii păcătuiau împotriva Lui, Le-a încurcat limbile și a împrăștiat limbile ca să nu se mai poată înțelege între ei pe tot Pământul.

De ce construieşte Amazon un turn asemănător cu Turnul Babel, acest simbol ocult împotriva lui Dumnezeu? Ce mesaj vrea să ni se transmită în subconştient?

Unii o să spună ceva de genul: „Biblia nu a spus niciodată că Turnul Babel era rotund sau elicoidal, Arta Renascentistă a făcut-o să pară așa”. Însă, eu vă spun: nu contează atât de mult cum arăta Turnul Babel original. Turnul pe care Amazon intenționează să-l construiască arată ca Turnul Babel din operele de artă și, de îndată ce vedeți imaginea respectivă, nu vă puteți abține să nu vă gândiți: „Acesta este un turn modern al Babelului”. Și, desigur că nimic nu e accidental. Cu siguranță că arhitecții Amazon au fost familiarizați cu opera de artă renascentistă…


Lasă un comentariu