O carte străveche care ne vorbeşte de autodistrugerea ciclică a civilizaţiei umane: totul se întâmplă aşa cum este scris?


Din manuscrise, papirusuri și alte texte antice, conținutul acestor arhive ale trecutului oferă dezvăluiri valoroase omenirii în prezent; ele ne-ar putea chiar avertiza asupra evenimentelor viitoare dezastruoase.

Una dintre aceste cărți (Cartea lui Dzyan) descrie autodistrugerea civilizației și totul ar putea deveni realitate așa cum este descris acolo. Pentru prima dată, această carte misterioasă a fost menționată de filozoful grec Apollonius din Tyana în secolul I d.Hr. În scrierile sale se menționează că în timp ce călătorește în India într-unul dintre temple, a făcut cunoștință cu o carte unică –  „Cartea lui Dzyan”. După ce a citit-o, filozoful și-a schimbat viziunea asupra lumii, dobândind cunoștințe și abilități ezoterice și înțelegând procesele secrete ale ceea ce se întâmplă pe Pământ. Cu toate acestea, filozoful a murit la scurt timp după ce s-a întors la locul său natal în împrejurări misterioase, fără a avea timp să-și împărtășească cunoștințele. Se crede că o astfel de soartă se întâmplă pe toți cei care citesc această carte. Datorită cunoștințelor expuse în ea, nu ar trebui să fie cunoscută de persoane neinițiate.

Se crede că mai multe copii se află prin templele din India, în timp ce originalul este păstrat în Tibet, în mâinile unei societăți secrete. Se spune că vechea carte descrie autodistrugerea civilizației. De fapt, cartea ar descrie tehnologia care duce civilizația umană la autodistrugere. Și, aparent, cel puțin o dată, omenirea s-ar fi autodistrus deja după această schemă. Și acum acest lucru se întâmplă din nou, în salturi și în limite.

Ezoterista Madame Blavatsky din secolul al XIX-lea se pare că a reușit să obțină acces la cartea secretă și a studiat-o mult timp. Ea a dus un manuscris la Londra, traducându-l în limba engleză. Dar a fost furat din seiful unde îl ținea. Și există chiar și credința că această copie furată ar fi fost dusă în Rusia, ajungând la un moment dat în mâinile lui Stalin. Dictatorul rus ar fi reușit să contracareze forțele care declanșează mecanismul de distrugere a umanității (Hitler în secolul al XX-lea). Cunoscând strategia, este posibilă anticiparea acțiunilor.

Mai târziu, Madame Blavatsky a exprimat câteva idei din „Strofele lui Dzyan” în cartea sa „Doctrina secretă”. Acolo ni se explică mecanismul autodistrugerii civilizației: o generație de materialiști, fără sentimente, care distrug mecanismele naturale. Unii cred că acest lucru se întâmplă deja și chiar de mulți ani. Unele dovezi ar fi: modificarea genomului uman, dezvoltarea bioroboților, etc.

Deși este doar o teorie bazată pe evenimente care ar fi avut loc într-o umanitate anterioară, este imposibil să cunoști adevărul cu certitudine. Cu toate acestea, ne putem contura gândurile și trage câteva concluzii.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock