Au reuşit inginerii nazişti să construiască aeronave avansate care să ajungă pe Marte şi Lună, încă de la sfârşitul celui de-al doilea război mondial?


Există numeroase lucrări care au apărut după cel de-al doilea război mondial şi care vorbesc despre cât de avansaţi au ajuns inginerii nazişti, reuşind astfel să construiască nave uluitoare chiar şi pentru zilele noastre.

Christof Friederich arată în cartea sa, „Secret Nazi Polar Expedition sand UFOs Nazi Secret Weapon”, că submarinul U-859, ce a părăsit Germania în aprilie 1944, a fost scufundat în strâmtoarea Malakka din Indonezia, având 33 tone de mercur la bord. El sugerează că mercurul era destinat bazelor naziste din Antarctica. Ce făceau naziştii cu acest mercur? Îl foloseau cumva la proiecte secrete de aeronave?

Referindu-se la Programul Discurilor Volante Germane, unii investigatori independenţi au relevat faptul că, după testele efectuate cu diferite prototipuri experimentale, a fost demarată producţia unor discuri volante, cu diametrul de 10 m, din seria Vrill.

Alte surse susţin că, spre sfârşitul războiului, germanii ajunseseră în faze avansate de realizare a unor nave interplanetare fără elemente mobile, capabilă să execute deplasări pe Lună şi chiar pe Marte. Argumentele au fost prezentate de către anumiţi cercetători, în mai multe articole şi filme documentare, precizând că, la sfârşitul războiului, acestea au fost retrase la bazele lor din Antarctica, de unde le-au lansat în spaţiu…