O forţă misterioasă – Demonul roşu – există în lumea noastră. Cine este el?


Cine este această forţă misterioasă care complotează în spatele ușilor închise? El se numeşte „Demonul roşu”, un demon care se plimbă printre noi cu un plan și cu instrumente de tortură și opresiune.

Acest demon merge printre noi de foarte mult timp, făcând planuri de foarte mult timp; acest demon vrea război, genocid, gulaguri și lagăre de concentrare; acest demon vrea țipete de durere fără încetare și neîntrerupte de drepturi și protecții. Acest demon are tot dreptul să facă ceea ce vrea, garantat de legile create de alți mici demoni angajați sau compromiși.

Acest demon țipă după sânge în știrile de pe primele pagini ale mass-mediei controlate de el. Acest demon vrea să atace și să distrugă națiuni și oameni. Nu va fi pace, simetrie sau prosperitate atâta timp cât acestui demon și echipei lui îi este permis să umble printre noi.

De ce se numeşte „Demonul roşu”? În general, roșul este considerat a fi o culoare agresivă, care inspiră putere. În Egiptul Antic, roșul era asociat cu șarpele-dușman Apepsi, cu zeul-dușman Suteh. În Apocalipsa Sfântului Ioan, desfrânata cea mare, Babilonul, era înveșmântată cu purpură și stacojiu și călare pe un monstru cu șapte capete, o fiară de culoare stacojie plină de nume de hulă. Pornind de aici, roșul a devenit culoarea infernului și a diavolului.

Revoluționarii de toate felurile și-au exprimat spiritul de răzvrătit arborând culoarea roșie. Mesajul lor era adesea legat de sângele vărsat. Potrivit unor cărți de vise vechi, culoarea roșie în vise reprezintă negativitate, intenții negative sau situații negative.

Începând cu secolul XX, Satana a fost simbolizat că fiind roșu în desenele animate, în filme și în materialele de marketing. Demonul Roşu – acest demon este stăpânul lumii materiale. Este Marele Arhitect a tot ceea ce ne înconjoară. Când am venit în această dimensiune am ales să ne supunem legilor lui.

Sursa: Fragment din cartea „Demonul roşu” de Cristian Terran