Elon Musk, cel mai bogat om de pe planetă, a fost prins purtând o haină pe care scria în limba latină „Noua Ordine Mondială”! Ce mesaj subtil vrea să ne dea?


Face parte miliardarul Elon Musk din Oculta Mondială sau luptă împotriva ei? Într-un clasament recent, Elon Musk avea o avere de 237 de miliarde de dolari, fiind considerat astfel cel mai bogat om de pe planetă la ora actuală. În 2018, Elon Musk acuza că a sa corporaţie (Tesla – cea care produce maşini electrice) este sabotată în mod intenționat de către Oculta Mondială, în încercarea de a suprima energia solară și mașinile electrice, două activităţi dezvoltate de Tesla Corp. Într-un email trimis angajaților săi, Musk a avertizat că „indivizi din umbră” care lucrează pentru Big Oil (marile corporaţii petroliere-energetice) și pentru Wall Street s-au infiltrat în compania sa, având ca scop distrugerea reputaţiei lui Tesla. (Citiţi mai multe în cadrul acestui articol: Fondatorul Corporaţiei Tesla, Elon Musk, acuză Oculta Mondială că doreşte să-l distrugă).

La începutul nebuniei privind pandemia de coronavirus, în martie 2020, când toată lumea era sfătuită şi obligată să stea în case pentru a lupta împotriva unui virus ce nu s-a dovedit a fi mai letal decât o gripă (asta-i altă poveste), Elon Musk (prin compania sa, SpaceX), trimetea în veselie sateliţi Starlink în jurul Pământului, pentru a oferi acces la Internet prin satelit. Imediat, au început să apară teoriile conspiraţioniste: sigur Elon Musk îşi va folosi sateliţii Starlink pentru a furniza Internet sau pentru un scop ascuns, în colaborare cu Oculta Mondială?

În 2018, Steve Wozniak, co-fondatorul Apple, făcea despre Elon Musk o afirmaţie şocantă: „Nu cred nimic din ceea ce spune Elon Musk”. (cnbc.com). Chiar aşa… poate fi crezut Elon Musk? Sau jocul cui face el? Pentru că mie mi-e clar că el nu are cum să aibă o avere de aproape un sfert de trilion de dolari şi cred că o bună parte din acea avere aparţine altor oameni care preferă să stea ascunşi publicului larg. Iar Elon Musk e doar un „produs de marketing” (vă invit să citiţi articolul meu din august 2019: EXCLUSIV! Cine este cu adevărat miliardarul american Elon Musk, proprietarul Tesla şi SpaceX? Ce secrete ascunde?).

Acum, Elon Musk a creat „gălăgie” în jurul său prin faptul că a anunţat că vrea să cumpere platforma Twitter pentru 44 miliarde de dolari! Chiar… îmi poate explica cineva de ce ar da imensa sumă de 44 de miliarde de dolari pentru o platformă socială care nu produce profit, ci doar pierderi!? Să fim serioşi, şi un biet student la ASE (Academia de Ştiinţe Economice) şi-ar da seama că a băga bani în aşa ceva ar fi o afacere extrem de păguboasă…

Între timp, Elon Musk a fost fotografiat la Met Gala (un eveniment care a avut loc pe 2 mai 2022) purtând o haină pe care scria „Novus Ordo Seclorum”), adică (traducerea din limba latină) „Noua Ordine Mondială”. Ce mesaj subtil se doreşte a ni se transmite? Îşi doreşte şi Musk o „nouă ordine mondială”, la fel ca alţii din Oculta Mondială?


Lasă un comentariu