O gigantică piramidă submarină a fost descoperită pe fundul Oceanului Atlantic, lângă Insulele Azore! Aparţine ea vechii civilizaţii a Atlantidei?


În anul 2013, site-ul de limbă portugheză rtp.pt arunca o bombă: o piramidă gigantică submarină a fost găsită lângă Insulele Azore din Oceanul Atlantic! Oh, my God, o fi adevărată ştirea?

Cercetătorii portughezi au descoperit piramida submarină în apropierea bancului situat între insulele Terceira şi Sao Miguel din Arhipelagul Azorelor. Se pare că piramida are 60 de metri înălţime şi o suprafaţă totală de 8.000 de metri pătraţi. Structura a fost identificată de un navigator, pe nume Diocleciano Smith, pe baza citirilor oferite de batimetru. Autorul descoperirii nu crede că această piramidă submarină ar fi de origine naturală.

Autorităţile guvernamentale spun că întreaga piramidă va fi examinată de Marina portugheză. Eu spun că e clar: dacă guvernul se va ocupa de descoperire, cazul va fi închis. Mai ales că secretarul de stat regional al Educaţiei, Luiz Fagundes Duarte, e de părere că această structură n-ar trebui să fie considerată ca fiind una artificială. Bine, cum spuneţi voi, guvernanţilor…

Insulele Azore se află situate în partea răsăriteană a Oceanului Atlantic, la 1500 kilometri distanţă de coastele Portugaliei. Marea majoritate a specialiştilor cred că, dacă Atlantida ar fi existat vreodată, ea ar fi trebuit să se afle situată în partea estică a Oceanului Atlantic…aşadar, Insulele Azore reprezintă locaţia ideală unde ar trebui să se găsească rămăşiţele vechii civilizaţii ale Atlantidei. De aici, vine şi speculaţia: dacă această piramidă submarină e adevărată, ar putea aparţine ea vechii civilizaţii a Atlantidei?

Şi încă ceva… un lucru foarte important. Forţele Aeriene Americane (USAFORAZ) au o bază militară în Azore, situată chiar pe insula Terceira, deci, în apropierea locului descoperirii posibilei piramide (citiţi mai multe pe Wikipedia). Credeţi că întâmplător americanii se află aici? Ce caută americanii pe o insulă izolată din mijlocul Oceanului Atlantic? Poziţie geostrategică…faţă de cine? Eu cred că guvernul american cunoaşte că în jurul Insulelor Azore se află multe artefacte ale vechii civilizaţiei Atlantide, iar misiunea armatei SUA în aceste insule este aceea de a cerceta şi a ascunde lumii toate aceste artefacte. Iar ştirea aceasta a fost doar un accident… o să vedeţi că ea va fi dată uitării!


Lasă un comentariu