Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un mare secret: de unde deţine Iranul tehnologii militare atât de avansate?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankIranul, „dușmanul de moarte” al Statelor Unite, se pare că deţine o tehnologie militară avansată. Cum aşa?

În anul 2006, pravdareport.com scria despre faptul că Iranul a ţinut pe 31 martie 2006 un masiv exerciţiu militar, intitulat „Marele Profet”, în Golful Oman. Cu ocazia acestui exerciţiu, Iranul a dezvăluit o super-armă militară secretă, şi anume „o navă-fantomă” zburătoare, capabilă să meargă şi pe apă şi să zboare, şi care nu poate fi detectată de radar.

5 ani mai târziu, autorităţile iraniene s-au lăudat întregii lumi despre faptul că au reuşit să doboare o dronă americană de spionaj, dotată cu cea mai avansată tehnologie existentă. Cum de-au reuşit s-o captureze? (vedeţi articolul de pe telegraph.co.uk).

În 2013, aşa cum ne anunţă nationalgeographic.com, un om de ştiinţă iranian pretinde că a construit o „maşină a timpului”, dar nu în sensul în care noi ne-am imagina. „Maşina timpului” funcţionează după un set complex de algoritmi şi poate „prezice pe o perioadă de cinci-opt ani în viitorul oricărui om, cu o rată de reuşită de 98%”. Această maşină nu transportă pe nimeni în viitor, ci transportă viitorul în prezent. Cercetătorul iranian susţine că guvernul iranian poate prevedea posibilitatea unui conflict militar cu o ţară străină, fluctuaţiile cursului valutar, dar şi evoluţia preţului petrolului.

În anul 2015, cum putem citi pe businessinsider.com, un general iranian a declarat că ţara sa a testat o rachetă balistică capabilă să distrugă o flotă întreagă de avioane militare.

Dacă ne întoarcem 4 ani în timp, din 2015 în 2011, dintr-o ştire apărută pe gizmodo.com (despre care am vorbit şi eu în acest articol: Iranienii au construit o farfurie zburătoare, Zohal, ce foloseşte o tehnologie incredibilă de manipulare a gravitaţiei), aflăm că Iranul ar fi construit o farfurie zburătoare incredibilă:

O farfurie zburătoare fără piloţi la bord, pe nume Zohal, a fost dezvăluită într-o ceremonie la care a participat liderul suprem al Revoluţiei Islamice, Seyed Ali Khamenei. Zohal, proiectat şi dezvoltat de Farnas Aerospace Company şi de Asociaţia Iraniană a Aviaţiei şi a Industriei Aerospaţiale, poate fi folosit pentru diverse misiuni, în special pentru fotografiere aeriană. Maşina zburătoare este echipată cu un sistem automat de pilot, cu GPS şi cu două sisteme automate de preluare a imaginilor de 10 megapixeli, care au posibilitate de a prelua si trimite simultan fotografiile. Zohal foloseşte un centru de monitorizare pentru transmisia datelor şi imaginilor.

Iranianul dr. Mehran Keshe, şeful Fundaţiei Keshe, a dezvoltat tehnologia Magrav (câmp magnetic şi gravitaţional), cu ajutorul căreia s-ar putea realiza reactoare nucleare care produc energie liberă din gravitaţie şi din câmpul magnetic al Pământului, precum şi tratamente medicale avansate pentru boli aflate în stadii terminale.

Întrebarea care se pune e următoarea: de unde au iranienii tehnologii atât de avansate? Au descoperit artefacte extraterestre străvechi, încă în stare de funcţionare, la fel cum americanii ar fi descoperit în 2010 în Afghanistan celebra farfurie zburătoare Vimana? (vedeţi articolul meu din 2011 – Americanii au descoperit în Afghanistan celebrul Vimana – străvechi obiect zburător – înconjurat de un “puţ al timpului”).

Surse (traducerea si adaptarea proprie): pravdareport.com, telegraph.co.uk, nationalgeographic.com, businessinsider.com, gizmodo.com
Foto: i0.wp.com

  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal