Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Iranienii au construit o farfurie zburătoare, Zohal, ce foloseşte o tehnologie incredibilă de manipulare a gravitaţiei

151

blankPe 16 martie 2011, agenţia iraniană de ştiri Fars a emis un comunicat prin care a anunţat că Iranul a dezvoltat o farfurie zburătoare. Vezi integral ştirea AICI: http://english.farsnews.com/newstext.php?nn=8912250816

“O farfurie zburătoare fără piloţi la bord, pe nume Zohal, a fost dezvăluită într-o ceremonie la care a participat liderul suprem al Revoluţiei Islamice, Seyed Ali Khamenei. Zohal, proiectat şi dezvoltat de Farnas Aerospace Company şi de Asociaţia Iraniană a Aviaţiei şi a Industriei Aerospaţiale, poate fi folosit pentru diverse misiuni, în special pentru fotografiere aeriană.

Maşina zburătoare este echipată cu un sistem automat de pilot, cu GPS şi cu două sisteme automate de preluare a imaginilor de 10 megapixeli, care au posibilitate de a prelua si trimite simultan fotografiile. Zohal foloseşte un centru de monitorizare pentru transmisia datelor şi imaginilor”.

Prima oară ştirea era însoţită cu fotografia unei farfurii zburătoare dintr-un film SF. Ulterior, imaginea a fost înlocuită cu ceea vedeţi la începutul articolului, adică cu fotografia unui quadocopter. Dar, site-ul pesn.com susţine că în spatele acestui proiect de farfurie zburătoare se află inginerul şi expertul în energie nucleară Mehran Tavakoli Keshe, cel care pretinde că este dezvoltatorul tehnologiei de manipulare a gravitaţiei.

Mehran Keshe este directorul Fundaţiei Keshe. El susţine că a dezvoltat un reactor de plasmă special care permite manipularea câmpurilor gravitaţionale şi magnetice pentru a produce mişcările. Într-un interviu acordat site-ului Vortex Networks, Keshe a specificat faptul că tehnologia sa a fost incorporată în farfuria zburătoare Zohal. El pretinde, de asemenea, că a oferit tehnologia guvernului iranian în urmă cu câţiva ani, iar oficialii iranieni o folosesc în prezent.

Această tehnologie ar fi prea nemaipomenită pentru a fi adevărată. Ea ar permite câmpurilor gravitaţionale şi magnetice să fie produse în jurul unei nave, astfel încât ele să fie folosite pentru propulsie. Tehnologia lucrează cu sau împotriva câmpurilor produse de alte corpuri cereşti (planete, stele, comete etc.). Se pretinde că un dispozitiv ce cântăreşte de la 7 până la 10 kilograme ar produce tone de portanţe. Forţa de sustenaţie (sau portanţa) este creată fără a mai fi nevoie de combustibili convenţionali. Şi, un asemenea dispozitiv este atât de ieftin că ar costa doar 1.000 de dolari!

Orgoni Crystal