Iranienii au construit o farfurie zburătoare, Zohal, ce foloseşte o tehnologie incredibilă de manipulare a gravitaţiei


Pe 16 martie 2011, agenţia iraniană de ştiri Fars a emis un comunicat prin care a anunţat că Iranul a dezvoltat o farfurie zburătoare. Vezi integral ştirea AICI: http://english.farsnews.com/newstext.php?nn=8912250816

„O farfurie zburătoare fără piloţi la bord, pe nume Zohal, a fost dezvăluită într-o ceremonie la care a participat liderul suprem al Revoluţiei Islamice, Seyed Ali Khamenei. Zohal, proiectat şi dezvoltat de Farnas Aerospace Company şi de Asociaţia Iraniană a Aviaţiei şi a Industriei Aerospaţiale, poate fi folosit pentru diverse misiuni, în special pentru fotografiere aeriană.

Maşina zburătoare este echipată cu un sistem automat de pilot, cu GPS şi cu două sisteme automate de preluare a imaginilor de 10 megapixeli, care au posibilitate de a prelua si trimite simultan fotografiile. Zohal foloseşte un centru de monitorizare pentru transmisia datelor şi imaginilor”.

Prima oară ştirea era însoţită cu fotografia unei farfurii zburătoare dintr-un film SF. Ulterior, imaginea a fost înlocuită cu ceea vedeţi la începutul articolului, adică cu fotografia unui quadocopter. Dar, site-ul pesn.com susţine că în spatele acestui proiect de farfurie zburătoare se află inginerul şi expertul în energie nucleară Mehran Tavakoli Keshe, cel care pretinde că este dezvoltatorul tehnologiei de manipulare a gravitaţiei.

Mehran Keshe este directorul Fundaţiei Keshe. El susţine că a dezvoltat un reactor de plasmă special care permite manipularea câmpurilor gravitaţionale şi magnetice pentru a produce mişcările. Într-un interviu acordat site-ului Vortex Networks, Keshe a specificat faptul că tehnologia sa a fost incorporată în farfuria zburătoare Zohal. El pretinde, de asemenea, că a oferit tehnologia guvernului iranian în urmă cu câţiva ani, iar oficialii iranieni o folosesc în prezent.

Această tehnologie ar fi prea nemaipomenită pentru a fi adevărată. Ea ar permite câmpurilor gravitaţionale şi magnetice să fie produse în jurul unei nave, astfel încât ele să fie folosite pentru propulsie. Tehnologia lucrează cu sau împotriva câmpurilor produse de alte corpuri cereşti (planete, stele, comete etc.). Se pretinde că un dispozitiv ce cântăreşte de la 7 până la 10 kilograme ar produce tone de portanţe. Forţa de sustenaţie (sau portanţa) este creată fără a mai fi nevoie de combustibili convenţionali. Şi, un asemenea dispozitiv este atât de ieftin că ar costa doar 1.000 de dolari!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO