Home Bizar Papa Francisc pare că a dispărut brusc “în neant” la balconul locuinţei...
Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Papa Francisc pare că a dispărut brusc “în neant” la balconul locuinţei sale… Manipulare video sau papa se foloseşte de holograme pentru a-şi prezenta mesajele către public?

4872

blankFoarte interesant este tweet-ul publicat de un internaut. Acesta susţine că, în timp ce urmărea la televizor rugăciunea papei Francisc, pentru Paştele catolic, a observat pur şi simplu că el a dispărut “în neant”. Când s-a întâmplat lucrul acesta? Când papa s-a întors cu spatele de la balconul locuinţei sale. Puteţi urmări asta în capturile din acest articol, dar şi din videoclipul ce apare în tweet-ul încorporat.

Bun… acum, că am văzut lucrul acesta, să încercăm să găsim şi explicaţii raţionale. Cea mai la îndemână explicaţie ar fi aceea că totul este un trucaj video. A doua explicaţie: papa deţine puteri paranormale şi poate să dispară când îşi doreşte (cam SF explicaţie). Iar ultima explicaţie ar fi aceea că, de fapt, apariţia papei la balcon n-a fost decât o hologramă, papa aflându-se atunci în altă locaţie.

Vă prezint imaginile… concluzia vă aparţine!

blank

blank

blank

blank

blank

Orgoni Crystal

 

Pentru a putea citi articolul, va rugam dezactivati adblocker-ul pentru acest site! Va multumim!