Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Zeci de oameni dispar în mod misterios şi constant în 30 de locuri din America! Şi nu sunt cazuri obişnuite de dispariţie… Ce se întâmplă cu ei? Se dizolvă în alt spaţiu? Sunt răpiţi de extratereştri?

  •  
  •  
  •  
  •  

disparitie pe strada 7Într-un videoclip cu adevărat incredibil, dar şi înfricoşător, de pe YouTube, se arată cum în Statele Unite oamenii dispar misterios în grupuri, în anumite locaţii specifice! Începând cu minutul 1:07, videoclipul ne prezintă o ştire înfiorătoare, şocantă şi inexplicabilă. Grupuri de oameni pur şi simplu dispar, uneori câte 2-3, dar alteori de la 20 până la 30 de oameni, din aceeaşi locaţie, de-a lungul parcurilor naţionale americane, uneori chiar sub nasul celor care îi însoţeau! O să spuneţi: „Ei, şi ce? Oamenii mai dispar în toată lumea, tot timpul.” Dar nu în aceleaşi locuri şi nu în grupuri din ce în ce mai mari! Şi nu e vorba doar de o anumită categorie de oameni (de exemplu, copii sau tinere femei); nu. Dispar şi femei şi bărbaţi, dar şi tineri şi bătrâni!

Interesant e faptul că, uneori, sunt găsite hainele celor dispăruţi, iar acestea, câteodată, pot fi chiar şi împăturite! Ce naiba se întâmplă? Unde naiba dispar aceşti oameni şi ce se întâmplă cu ei? Un cercetător pe nume David Paulides a făcut şi el o cercetare a cazurilor de dispariţie misterioasă, din care a exclus cazurile „normale”, ca atacul de animale sălbatice, înecul, atacul unor criminali în serie etc. Din acestea, a rămas cu o listă de 411 de cazuri de dispariţie, pentru care nu găseşte nicio explicaţie raţională. Concluzia pe care el a tras-o este următoarea: în unele cazuri nu se poate vorbi de traficanţi de droguri, de carne vie sau criminali în serie care ar fi implicaţi în dispariţia anumitor oamenii; unii dintre cei dispăruţi erau extrem de bătrâni.

În videoclipul mai sus menţionat, se prezintă şi o hartă a circa 30 de locuri de pe teritoriul Statelor Unite în care au dispărut un număr neobişnuit de oameni, în mod inexplicabil:

harta disparitie SUA

Aşadar, ce se întâmplă cu aceşti oameni? Unde au dispărut ei? Susţinătorii teoriei extratereştrilor pretind că o specie malefică de extratereştri are „dreptul” de la guvernele lumii de a răpi oameni, în schimbul oferirii de tehnologii avansate celor de la conducere. Alţii spun că în unele locuri de pe planetă se formează temporar anumite „porţi hiperdimensionale”, iar oamenii dispar prin acele porţi către alte tărâmuri. Sau, poate că e nevoie de oameni pentru anumite experimente secrete şi oculte…

P.S. Imaginea de la începutul articolului reprezintă afişul filmului „Vanishing on 7th Street” (2010), adică „Dispariţie pe strada 7”. În această peliculă, o pană masivă de curent duce oraşul Detroit în beznă totală; câţiva indivizi se găsesc singuri în oraş, căci se pare că restul locuitorilor pur şi simplu au dispărut în aer, lăsând în urmă îmbrăcăminte, maşini abandonate şi umbre. Această situaţie e asemănătoare, într-un fel, cu dispariţiile misterioase din America…

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu