S-au deschis portalurile din alte lumi şi a apărut această creatură în Australia!?


Un pastor, pe nume Alex Tan, a filmat o creatură foarte ciudată pe care a descoperit-o pe o plajă din Queensland (Australia). Descriind descoperirea ca fiind „asemănătoare unui extraterestru”, Tan a explicat că a observat „ceva ciudat”, înainte de a-şi îndrepta camera video în jos spre nisipul de pe plajă.

„Am fost cu adevărat interesat – ce naiba era asta?” a spus el. Descoperirea a fost făcută pe plaja Maroochydore din Queensland, pe 21 martie 2022. El a descris creatura ca având „mâini asemănătoare omului”, o „coadă lungă de șopârlă”, un „nas asemănător unui oposum” și „urme de blană neagră”.

Videoclipul a câștigat rapid o mare atenție pe Internet și i-a lăsat pe utilizatorii rețelelor sociale să speculeze exact ce tip de creatură ar putea fi. Potrivit profesorului asociat de la Universitatea din Queensland, Stephen Johnston, totuși, cea mai probabilă explicație este că acea creatură este pur și simplu un oposum umplut cu apă. Oposumul este un marsupial nocturn, originar din Australia și naturalizat în Noua Zeelandă.

Puteți vedea videoclipul pe YouTube AICI și decide singuri ce ar putea fi.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): cbsnews.com


Lasă un comentariu