Ştire din 2014, publicată de un site african: „În Nigeria, oamenii au rămas perplecşi atunci când un pui a început să vorbească cursiv limba arabă”


pui vorbitorUn pui a provocat panică în masă printre locuitorii din Makurdi (Nigeria), atunci când a început dintr-o dată să vorbească. Puiul era oferit spre comercializare atunci când ar fi început să vorbească fluent în limba arabă. Incidentul a avut loc în timpul amiezii, pe 10 aprilie 2014, lângă o moschee centrală din localitate. O mare mulţime s-a adunat în faţa „minunii”, iar puiul a fost dus la sediul poliţiei, aflat lângă moschee. Incidentul a creat panică în rândul oamenilor, care au încercat să o ia la fugă de la locul scenei. Un pui vorbitor!? Trebuie să fie ceva demonic!

Un martor ocular, o femeie pe nume Aishetu, a declarat site-ului Nigeria Daily News următoarele: „Am auzit că poliția a luat puiul în custodie și acesta este motivul pentru care secţia de poliţie este atât de aglomerată. Toată lumea voia să-l vadă vorbind.”

Cum panica pasărei vorbitoare s-a răspândit, tensiunile dintre păstori și agricultori au crescut, rezultând o dispută violentă și sângeroasă. Luna trecută păstorii musulmani au ucis sute de fermieri creștini în Nigeria. Poliția a încercat să disperseze mulțimea, trăgând focuri de armă și folosind gaze lacrimogene.

Purtătorul de cuvânt al poliției a respins povestea puiului vorbitor, declarând următoarele: „Cum poate o pasăre să vorbească!? Aşa ceva nu se poate, fiind total nefiresc pentru animale să vorbească”.

Nu e prima dată când un animal vorbeşte. În 2009, publicam acest articol „Avertisment apocaliptic de la un peşte vorbitor„, în care arătam cum un pescar din New York, în timp ce tăia un crap, a rămas pur şi simplu perplex atunci când un peşte a început să-i spună în ebraică avertismente apocaliptice.

Update 2023: între timp, site-ul şi ştirea respectivă au dispărut de pe Internet.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO