Simboluri misterioase au fost găsite pe coaja unui ou din Brazilia. Zona e cunoscută pentru numeroase observaţii de OZN-uri…


Imagine: captura YouTube

Regiunea Quixada din Brazilia este cunoscută pentru numeroasele sale observații de OZN-uri și cazuri de răpiri extraterestre. Dar acum, ceva ciudat s-a produs din nou acolo.

În decembrie 2019, o găină a făcut un ou ciudat. Pe coaja oului se pot observa numere și simboluri bizare. Proprietarul găinii, fermierul Raimundo Aluceno, crede că acest ou ar fi fost „înregistrat” chiar de către găină.

Ştirea a devenit virală pe Internet și mulți locuitori ai regiunii s-au întrebat ce ar putea însemna. Oamenii au încercat să descifreze numerele și simbolurile de pe oul ciudat, sugerând că ar putea da indicii despre ființele extraterestre care vizitează frecvent regiunea. Alții spun că oul arată o dată a Apocalipsei care va să vină. Voi puteți descifra numerele și simbolurile afișate pe coaja de ouă?

Într-un articol din 2010 – O nouă minune divină: crucea din interiorul unui cartof – vorbeam despre crucea din interiorul unui cartof, care a fost găsită de un cititor al site-ului. Precum vedeţi, asemenea „minuni” nu sunt chiar rare…

Imagine: captura YouTube

Videoclipul YouTube cu oul „miraculos” îl puteţi viziona AICI.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock