Vladimir Putin e imortal!? El ar apărea într-o poză de acum aproape 100 de ani! Manipulare Photoshop sau preşedintele rus face parte dintr-o specie nemuritoare şi ocultă?


Putin 1920 1941 2015Am scris la începutul anului 2015 despre ipoteza că Putin ar fi mort, cel de la conducerea actuală a Rusiei nefiind altceva decât o simplă „clonă”, ca să-i spunem aşa (vedeţi articolul acesta: “A murit Putin!” Aşa crede un site al serviciilor secrete israeliene! Cât de serioasă poate fi o asemenea informaţie şocantă?). Ipoteza aceasta a fost susţinută şi de fosta soţie a lui Putin (vedeţi articolul acesta: Într-un interviu şocant, fosta soţie a lui Putin declară că preşedintele rus e mort din primăvară! Acelaşi lucru l-am susţinut şi eu acum 3 luni, dar mulţi râdeau de această ştire… Râdeţi în continuare!). Nu ştiu care e adevărul, aşa că, deocamdată, ne aflăm în sfera speculaţiilor.

Însă, pe Internet, au apărut nişte poze ciudate, care ar proveni din anii 1920 şi 1941, şi în care ar apărea acelaşi Putin, care parcă ar fi avut aceeaşi vârstă cu cea de astăzi! Într-adevăr, dacă ne uităm la ele, aceste personaje seamănă mult cu Putin, însă eu mă gândesc că fotografiile ar fi putut fi uşor „photoshopate”, adică modificate grosolan. E la modă această tehnică, nu? Chiar şi NASA o practică…

Desigur, mai există şi o altă variantă, dar care eu refuz să cred în ea. Şi anume faptul că Vladimir Putin ar fi atotputernic şi imortal, făcând parte dintr-o specie mitică, străveche, ce s-ar afla pe planeta noastră de mii de ani şi care ne conduce, fără ca noi să observăm asta. În anii trecuţi, alte personalităţi ale lumii au fost „acuzate” că ar şi ele nemuritoare, pentru că s-au găsit poze cu ele, la zeci de ani distanţă, având aproximativ aceeaşi vârstă. De exemplu, actorul Leonardo DiCaprio seamănă foarte bine cu o gospodină americană pe nume Judy Zipper, din anii 50 (vedeţi articolul acesta: Marele actor Leonardo DiCaprio este de fapt o gospodină din anii 50, pe nume Judy Zipper). La fel şi marele actor Brad Pitt seamănă cu un general american ce a existat în urmă cu 150 de ani (vedeţi acest articol: Marele actor Brad Pitt a călătorit în timp cu 150 de ani în urmă şi a devenit generalul american Isaac Stevens?).

Aştept părerea voastră cu privire la Putin!

Putin 1920 1941 2015 2

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock