Un portal misterios de lumină albastră a fost observat în Bucureşti! Ce poate fi!?


Se petrec foarte multe lucruri ciudate în lume anul 2020 (şi nu mă refer aici la pandemia de coronavirus). Am primit un mesaj de la cititor, care mi-a trimis un link de la o pagina de Facebook OCHR (https://www.facebook.com/ochr.ro/posts/676126079742463). Se vede o lumină albastră ciudată pe cerul Bucureştiului, care a fost observată pe 17 decembrie 2020, la orele 18.

Foarte interesant e faptul că pe pagina de Facebook Eyeswide Open (https://www.facebook.com/eyeswide.open.395), apare fotografia de la Bucureşti de pe 17 decembrie, însoţită de următorul mesaj: „Invazie extraterestră programată falsă? Fotografiile sunt 110 % reale. Surse de încredere. Locația: România. Și au fost confirmate și în Germania, Viena și alte locuri. Orice ar fi, un lucru este sigur: se întâmplă”.

Lumina albastră staţionară de pe cerul Bucureştiului nu e o premieră. Scriam un articol asemănător în august 2015 (O cititoare mă avertizează: în Bucureşti, de două nopţi, se observă pe cer o lumină albastră staţionară misterioasă! Provine de la clădiri sau e vorba de un “portal energetic interdimensional”?) în care a fost observată prezenţa unei lumini albastre misterioase, statice, pe cerul nopţii în Bucureşti.

Aşadar, ce-ar putea fi? Un fenomen atmosferic necunoscut? Un portal energetic interdimensional? Se speculează că OZN-urile din alte lumi/dimensiuni ar veni prin aceste portaluri…

blank


Lasă un comentariu