Şocant, dar mai multe păsări încep să cadă moarte din cer în întreaga lume


Din nou, în lume încep să se întâmple lucruri ciudate, inexplicabile – şi-ţi dai seama că, de fapt, nu are cum să fie o coincidenţă. Astfel, în Cuauhtemoc (Chihuahua, Mexic), se pare că sute de păsări au murit în mod misterios în timpul zborului, lovind pământul.

Foarte interesant, dar un alt incident similar s-a petrecut în Pembrokeshire (Ţara Galilor). Aici, aproximativ 200 de grauri morți au căzut din cer pe jos şi pe mașini. Martorii spun că au auzit un fulger mare și un bum puternic, iar imediat după acest eveniment, păsările au început să cadă la pământ.

Și asta nu-i tot: un alt incident similar s-a întâmplat în centrul orașului St. Louis (SUA), unde zeci de corbi au fost găsiți morți. Şi se pare că acest lucru se întâmplă de câțiva ani și nimeni nu are o explicație de ce păsările pur și simplu cad moarte din cer.

La începutul anului 2011, în ziarul Gândul putem citi următorul titlu: „Fenomen misterios: păsările moarte pică din cer iar peştii morţi acoperă plajele în mai multe colţuri ale lumii”: „Neelucidata cădere din cer a până la 5.000 de păsări moarte, în statul american Arkansas, de Anul Nou, nu a fost un fenomen singular, ci unul care s-a repetat în ultimele zile în mai multe colţuri ale lumii. Alte păsări moarte au „plouat” asupra Louisianei (imediat la sud de Arkansas), dar şi în Suedia (…)”

Sursa: videoclip YouTube


Lasă un comentariu