Un obiect misterios, asemănător unei meduze şi însoţit de 4 luminiţe, a apărut pe cerul Rusiei. Fac ruşii vreun experiment secret?


Într-un videoclip postat pe YouTube (Unknown Jellyfish Looking Object Enters Atmosphere) pe 26 august 2021, se poate vedea un obiect misterios pe cerul nopţii. Prima dată, zici că este o cometă, însă, dacă privim mai cu atenţie la detalii, pare a fi un fel de test cu o rachetă.

Iată ce ne spune videoclipul: „26 august 2021 / Regiunea Amur, Rusia: Eu și prietenii mei am văzut mișcarea unui obiect pe cer, părea o cometă, dar zbura încet și ne-am dat seama că era un fel de rachetă sau aparat de zbor. Puțin mai târziu a explodat”.

Însă, ce e mai ciudat e faptul că, pe lângă obiectul misterios sub formă de meduză, se pot observa câteva luminiţe (mai exact 4), care par să însoţească obiectul. Ce sunt acestea? De fapt, ce reprezintă acest obiect? Fac ruşii un experiment secret, cu o anumită armă?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock