Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

10 turişti ruşi au murit misterios din cauza radiaţiilor emise de o bizară sferă zburătoare portocalie?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankNe aflăm în februarie 1959, undeva în Rusia. Pe crestele înzăpezite ale munţilor Ural, o echipă de salvare se află în căutarea a 10 turişti dispăruţi fără urmă. Echipa îşi începe căutările pe muntele Kholat Syakhel, „Muntele Morţilor ”, cum este numit de locuitorii acestui ţinut.

În scurt timp, se face o primă descoperire – cortul părăsit al celor dispăruţi, cort ce a fost tăiat în mai multe locuri cu ajutorul unor cuţite bine ascuţite. Din acest loc, urmele dispar. Unele din aceste urme sunt făcute de tălpi fără încălţăminte, ceea ce arată că oa­menii au fost speriaţi în mod neaşteptat de ceva şi, intrând în panică, au reuşit în cele din urmă să se refugieze.

În apropriere de acest loc, membrii echipei de cercetare fac o altă descoperire. Lângă acel masiv montan, sunt descoperite cadavrele turiştilor. Cadavrele sunt acoperite de numeroase leziuni, cauza lor fiind însă necu­noscută. Şi ceea ce făcea acea privelişte înspăimântătoare, aproape de nesuportat, era faptul că pielea cadavrelor avea o misterioasă culoare portocalie, un fapt total inexplicabil.

Oare ce se întâmplase atunci, în acea iarnă a anului 1959, pe „Muntele Morţilor ”? Deja acea regiune era considerată ca fiind un loc misterios, magic. Nu de mult timp localnicii considerau Kholat Syakhel ca fiind un loc bântuit de fantome, oferindu-i chiar sacrificii. Şi exact în acel loc cu proprietăţi supranaturale s-a întâmplat acea nenorocire înfiorătoare ce nu poate fi explicată în nici un fel.

Cercetările medico-legale au arătat că doar una din­tre victime a murit din cauza frigului aproape insuportabil. Cauza morţii celorlalţi au constituit-o acele leziuni misterioase. Intere­sant este faptul că cercetătorii au constatat la locul descoperirii un nivel ridicat de radiaţii, motiv pentru care crengile copacilor din împrejurimi erau arse. Şi ceea ce dă acestui mister al munţilor Ural încă o notă înspăimântătoare este faptul că, în timp ce turiştii s-au aflat în acea regiune izolată, localnicii au văzut cum o sferă de lumină de culoare portocalie plutea deasupra muntelui Kholat Syakhel. Oare această apariţie a avut vreo legătură cu moartea turiştilor? Oare sfera portocalie a emanat puternice radiaţii, care a determinat moartea turiştilor şi colorarea pielii cadavrelor?


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Comentariile sunt închise.