Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

O idee deloc imposibilă: OZN-urile sunt pilotate de oameni din viitor?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Încă de la crearea termenului de „OZN”, oameni din întreaga lume au privit spre stele, întrebându-se dacă planeta noastră este vizitată de entități extraterestre inteligente. Dar, în noua sa carte intitulată „Obiecte de zbor identificate: o abordare științifică multidisciplinară a fenomenului OZN”, Michael Masters, profesor de antropologie biologică la Universitatea Tehnologică Montana, susține că OZN-urile ar putea fi pilotate de oameni veniţi din viitor.

Există ideea de mai mult timp că, dacă călătoria în timp ar fi posibilă, noi ar trebui să-i fi întâlnit deja pe vizitatorii din viitor. În acest sens, Masters propune ca entitățile la care mulți oameni susțin că au fost martori în timpul experiențelor de răpiri ozenistice, n-ar fi deloc extratereștri, ci călători din viitor.

„Știm că suntem aici. Știm că oamenii există. Știm că am avut o istorie evolutivă lungă pe această planetă. Știm că tehnologia noastră va fi mai avansată în viitor. Cred că cea mai simplă explicație este aceea că „extratereştrii” din OZN-uri suntem, de fapt, noi din viitor”, a spus Masters.

Masters mai susține că oamenii viitorului ar putea pur și simplu să ne viziteze pentru a afla mai multe despre propriul trecut, pentru a studia oamenii de astăzi în același mod în care noi am studia animalii dispăruţi. Ar putea exista chiar și o industrie de „turism temporal”, care să le permită oamenilor din viitor să plece în vacanță în trecut.