Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Celebra activistă de mediu Greta a fost văzută într-o fotografie veche de 125 de ani? Poate fi o eroare a „Matrixului”…


O fotografie, făcută cu aproximativ 125 de ani în urmă, pe teritoriul Canadei, a ieșit la suprafață din colecția digitală a Universității din Washington. Acolo putem vedea o fată ce seamănă extrem de mult cu Greta Thunberg, celebra activistă pentru schimbările climatice. Această fotografie a fost făcută cu mult înainte de nașterea Gretei (2003).

Unii spun că fotografia demonstrează că călătoria în timp este reală. Alții dau credit reîncarnării. Alții spun că este doar un copil care are un aspect foarte similar, chiar şi la nivelul părului. Fotografia vechea, aşa cum spuneam mai sus, a fost făcută între anii 1897 și 1899. Aceasta a fost o perioadă din timpul perioadei „goana după aur”, din zona Yukon a Canadei. Fata și copiii din imagine par să efectueze un fel de operațiune de extragere a aurului.

Alte teorii au afirmat că Greta poate fi înrudită cu acest copil, că aceasta poate fi străbunica ei. Dar totuşi Greta Thunburg este din Suedia – o distanță lungă faţă de Canada.

Oricare ar fi adevărul, rămâne întrebarea: cine este fata din această fotografie și de ce se aseamănă atât de mult cu activista Greta? Credeţi că această fotografie dovedește ceva? Credeţi că este o eroare în Matrix? Sincer, această ultimă teorie este şi opinia mea…

Greta Thunberg este o activistă de mediu suedeză care încearcă să oprească încălzirea globală și schimbările climatice. În august 2018, a devenit o figură proeminentă pentru începerea primei greve școlare pentru climă, în față clădirii parlamentului suedez. Unii spun că Greta Thunburg este o marionetă pentru elite globale și pentru agenda lor privind schimbările climatice.


Lasă un comentariu