O familie au descoperit o fotografie înfiorătoare sub podeaua casei lor


Când Beverley Edmondson Cropper, partenerul ei și fiul ei s-au uitat recent pe sub podea în timpul lucrărilor de renovare la casa lor din Lancashire, ultimul lucru pe care se așteptau să-l găsească era o fotografie lăsată în urmă de foștii ocupanți ai casei. Când s-au uitat mai atent, însă, a fost evident că era ceva în neregulă. Imaginea, care înfățișează o familie care stă în fața arcadei gotice a intrării unei biserici, arată și o figură ciudată, deformată și semitransparentă care se află în fundal.

Au fost atât de speriați de descoperire, încât au decis să o pună înapoi acolo unde au găsit-o. „Pare să fie ca un călugăr în pragul fotografiei – totul este cam înfiorător”, a spus Beverley pentru „Lancs Live”. „Nimeni nu a revendicat fotografia, așa că fiul meu a reîngropat-o sub podea. Nu îi cunoaștem pe foștii proprietari”.

În timp ce mulți utilizatori de pe rețele sociale au sugerat că figura din fundal ar putea fi o fantomă, alții au fost mai sceptici, susținând în schimb că este mai probabil să fie o dublă expunere fotografică. Dacă acest lucru ar fi adevărat, totuși, de ce proprietarii anteriori au pus fotografia sub podea?

Din păcate, probabil că nu vom ști niciodată sigur cine este în imagine sau de ce fotografia a fost lăsată acolo.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): lancs.live

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock