În Japonia, o creatură misterioasă a răpit copiii şi a atacat animalele domestice şi oamenii! Povestea incredibilă a monstrului din Bandai!


monstrul din BandaiUnele mistere ciudate sunt greu de categorisit. Desigur, printre acestea, se numărul şi cazul ciudat dintr-un cătun liniștit situat în apropierea muntelui Bandai din Japonia, care a fost ţinut în teroare de către o entitate care a rămas neidentificată până în prezent.

Locuitorii din Muntele Bandai, un vulcan activ situat în zona Tohoku din prefectura Fukushima, Japonia, nu sunt străini de dezastru și teroare. Erupția din 1888, care a ucis 477 de oameni, a lăsat mii de persoane fără adăpost și rămâne una dintre cele mai grave dezastre vulcanice din istoria japoneză. Cu mult înainte de această tragedie, la sfârşitul anilor 1700, un incident mai puțin cunoscut, dar cu toate acestea înfricoșător, a avut loc atunci când un sat de la poalele muntelui Bandai a fost asediat de o creatură misterioasă și mortală, care brusc și inexplicabil a apărut la ușa lor, pentru a face ravagii.

Incidentul a început atunci când sătenii au început să observe o creatură ciudată, ascunsă la marginea localităţii. Această creatură arăta ca un primat mare, cu o gură mare, gheare și blană țepoasă pe spate. La amurg, ochii săi reflectau lumina asemenea ochilor unei pisici. În ciuda aspectului său amenințător, creatura părea ușor de speriat, dar a devenit din ce în ce mai îndrăzneaţă, odată ce zilele treceau.

Monstrul ciudat nu doar că a fost văzut, dar a şi început să fie auzit. Producea țipete și urlete inumane, care s-au auzit de mai multe ori pe timp de noapte. Uneori urletul dura toată noaptea, sătenii fiind terorizaţi de acest sunet. Țipetele nenaturale și observarea unei astfel de creaturi sinistre ar fi fost probabil suficiente pentru a insufla teama într-o astfel de o comunitate rurală mică, dar acest lucru a fost doar începutul coșmarului satului.

Creatura a devenit din ce în ce mai îndrăzneaţă, afişând un comportament tot mai amenințător, cum ar fi mârâitul la martorii oculari. Sătenii au început să fie urmăriţi de acest monstru. Administraţia satului a pus paznici cu torțe în jurul marginii aşezării, într-un efort de a alunga creatura sau cel puțin să o descurajeze să se mai apropie, dar ea a fost nu a fost deloc intimidată. Din contra, ea a fost şi mai înfuriată, paznicii fiind alergaţi de creatură.

În jurul acestui moment, au fost raportate dispariţia misterioasă a animalelor domestice. De exemplu, un fermier a povestit că toţi puii lui au dispărut într-o singură noapte, în urmă rămânând doar câteva pene. Disparițiile de animale domestice au continuat într-un ritm tot mai mare, sătenii dându-şi seama că de vină ar fi vizitatorul ciudat ascuns în pădure. Acest lucru a fost confirmat atunci când un fermier a observat cum creatura misterioasă a ucis un câine, pe care l-a târât printre copaci şi apoi l-a mutilat.

Oamenii au devenit din ce în ce mai înspăimântaţi. Creatura a început să dea târcoale chiar caselor oamenilor, lipindu-se de uși, ferestre și pereți, ca şi cum ar fi cercetat aceste locuinţe. Locuitorii au auzit chiar şi urmele grele ale creaturii de pe acoperișurile caselor lor. S-au raportat chiar şi relatări despre cum fiara ar fi aruncat cu pietre mari asupra caselor oamenilor, distrugându-le.

Cu trecerea timpului, mai mulți copii au dispărut, existând relatări că aceştia ar fi fost luaţi direct din casele lor. Creatura a fost văzută răpind copii, trăgându-i noaptea din camerele lor şi ţipând, iar sătenii, neajutoraţi, priveau cu groază. Au început apoi şi atacurile asupra adulţilor; un bărbat din sat a descris modul în care creatura a ajuns atât de aproape de el în timpul unui atac, încât i-a putut mirosi chiar şi respirația, care mirosea a ouă stricate și pește.

Sătenii au luat măsuri mai decisive și au angajat un vânător bine cunoscut pentru că vâna bestii. După câteva zile de urmărire a creaturii, vânătorul a reuşit s-o ucidă în 1782. Fiara nu a murit pe loc, din cauza gloanţelor, astfel încât vânătorul a trebuit s-o înjunghie în mod repetat cu un cuțit, ca s-o omoare. Vânătorul a târât cadavrului monstrului în sat, pentru a-l arăta sătenilor șocați. Creatura, oarecum asemănătoare maimuţelor, avea 1,5 metri înălţime, era acoperită cu păr şi avea o gură mare, plină cu colți. De-a lungul spatelui, ea avea spini care amintesc de cele ale unui porc spinos. Creatura avea, de asemenea, un nas lung şi ascuțit, membre scurte care se încheiau cu gheare. Odată cu moartea acestui monstru, atacurile, răpirile și disparițiile de animale şi oameni din zonă au încetat.

Ce a terorizat această mică comunitate rurală? A fost o specie necunoscută? Dacă da, de unde a provenit ea? Se pare bestia misterioasă de Bandai va rămâne pentru totdeauna o enigmă în istorie…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO