În Irlanda, zilele acestea se aude un „sunet al cerului” grav, apocaliptic, ce pare că vine din Cosmos… Ce Dumnezeu o mai fi!?


Un cititor mi-a trimis azi un mesaj (îi mulţumesc încă o dată pe această cale) şi un link către un videoclip YouTube, care a fost înregistrat zilele acestea lângă Drogheda (unul dintre cele mai vechi oraşe din Irlanda).

Vă rog pe toţi să urmăriţi acest videoclip şi, mai ales, să ascultaţi sunetul de acolo. În afară de zgomotul păsărilor din copaci, în fundal se aude un sunet grav, apocaliptic, ce pare că vine din Cosmos. Acest sunet se aude ciclic, din 10 în 10 secunde, şi nu durează mult. Ce-ar putea fi?

E adevărat că în anii trecuţi s-au mai auzit sunete ciudate din cer în mai multe colţuri ale lumii. De exemplu, în 2011-2012 s-au auzit asemenea zgomote; nu ştiu dacă sunt asemănătoare cu cele înregistrate zilele acestea în Irlanda, dar într-un interviu acordat acum 8 ani, geofizicianul şi specialistul în geodinamică şi geotectonică, Dr. Elchin Kalilov, a spus că, după analiza înregistrărilor sunetelor bizare, a aflat că ele aparţin infrasunetelor, ce nu pot fi auzite de oameni: „Ceea ce oamenii aud reprezintă o mică parte din puterea acestor sunete. Ele sunt emisii acustice de joasă frecvenţă (20 şi 100 Hz), ele numindu-se în geofizică „unde acustico-gravitaţionale”. Ele se formează în atmosfera superioară a Pământului şi pot fi cauzate de cutremure, erupţii vulcanice, uragane, tsunami etc. Totuşi, sunetele înregistrate, atât din punct de vedere al teritoriului acoperit, cât şi a puterii lor, nu pot fi cauzate de fenomenele mai sus menţionate.”

Videoclipul cu sunetele ciudate din Irlanda poate fi vizionat, dar mai ales ascultat AICI.

 


Comentariile sunt închise.