Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Într-o carte medievală misterioasă din secolul al XIV-lea ni se vorbeşte despre un uriaş Andromeda, despre inversarea polilor Pământului şi despre multe alte lucruri incredibile…


O colecție de folclor și povești vechi formează o carte ciudată, „Călătoriile lui Sir John Mandeville”, cunoscută şi sub numele de „Odiseea medievală”. Această carte este formată din 393 de pagini (scurte) şi a fost scrisă pentru prima dată în anul 1357, în ea găsindu-se povestea unui cavaler creștin care călătorește la Ierusalim, apoi spre Orientul Îndepărtat. Ilustraţiile cărţii au fost realizate în anul 1895 de către Arthur Layard.

În carte se găsesc anumite fragmente ale textului, precum şi imagini extrem de stranii. Iată câteva din ele:

1) Marele uriaş Andromeda. La pagina 41 a cărţii se spun următoarele:

„Și cine va merge mult timp pe mare și se va apropia de Ierusalim, va merge pe mare până la portul Jaffa. Căci acesta este următorul refugiu în drumul spre Ierusalim; căci de aici nu mai este decât o călătorie de o zi și jumătate până la Ierusalim. Și orașul se numește Jaffa; căci unul dintre fiii lui Noe, numit Iafet, l-a întemeiat. Și veți înțelege că este unul dintre cele mai vechi orașe din lume, pentru că a fost fondat înainte de Potopul lui Noe. Există o stâncă care arată cum au fost prinse de lanțurile de fier, marele uriaş Andromeda, înaintea Potopului lui Noe. Și acolo se află oasele gigantului, înalt de 15 metri”.

2) Dovada deplasării polilor Pământului şi fluviul Nil (pagina 54):

„Acel Râu al Nilului, tot anul, când Soarele intră în semnul Racului, începe să crească și crește mereu, atâta timp cât Soarele este în Rac și în semnul Leului; și crește într-o astfel de manieră, încât uneori este atât de mare, că are 20 de coți sau mai mult. (…) Iar când Soarele se află în semnul Fecioarei, atunci Râul începe să scadă încetul cu încetul (…) Acest Râu vine, curgând din Paradisul Terestru, între Deșerturile Ind-ului, și, după ce lovește Țara și curge mult timp prin multe țări mari de sub pământ. Și după ce iese sub un deal înalt, ce se numeşte Alothe, adică între Ind și Etiopia, distanță de 5 luni de călătorii de la intrarea în Etiopia; și după aceea a înconjurat toată Etiopia și Mauritania și a mers tot timpul din Țara Egiptului până la Cetatea Alexandriei până la sfârșitul Egiptului și acolo a căzut în mare”.

Hărțile Google contrastează cu cele spuse mai sus. Ca, de exemplu faptul că sursa Nilului provine din „Paradisul terestru” și merge în subteran la un moment dat, şi nu la suprafață. Ajungând lângă fluviul Ind, cel din Pakistan!? Dar, ce este „Paradisul terestru”? Se spune că toate cele 4 râuri provin de aici. Un fel de inimă care pulsa, astfel încât toate râurile se conectează prin ea. Mai târziu se pretinde că nimeni nu se poate apropia de el, deoarece valurile mării distrug toate navele. Dacă ar fi să fie plasat undeva, având în vedere toate informațiile din carte, ar fi undeva în Oceanul Indian. Și singurul mod în care are sens, ar fi dacă polii Pământului s-ar fi deplasat/inversat în trecutul Terrei…

3) Sabie energetică – Arată această sabie ca și cum ar fi fost concepută pentru a tăia? Nu are margine la vârf și nici laturi. Partea aia voluminoasă atașată de protecție o face limpede ca cristalul, nu este o sabie, deoarece ar putea găzdui chiar un obiect sau un lichid. Aproape îmi amintește de o antenă. Bărbatul care o mânuiește nu pare că ar putea învinge nici măcar un războinic sălbatic fără armuri.

4) Misterioasa antenă a turnului medieval. Turnul pare să aibă o antenă evidentă și chiar și modelul păsărilor este interesant.


Lasă un comentariu