Poliţia a detectat retrageri misterioase de bani din conturile bancare ale unor pasageri ce se aflau în avionul malaiezian dispărut, MH370!

  •  
  •  
  •  
  •  

avion disparutMai ţineţi minte de dispariţia avionului malaiezian MH370 din martie 2014, în care s-a pierdut urma a 227 de pasageri și a 12 membri ai echipajului lde bord? Despre această dispariţie am scris o mulţime de articole, dar asta mai puţin contează acum. Foarte curând, am descoperit pe site-ul Straitstimes.com o ştire bizară în care se arată că au avut loc nişte retrageri misterioase de bani din conturile mai multor persoane dispărute în acel avion blestemat. Citez din ştire:

Retrageri de până la 111.000 de ringgit malaieziene (RM) sau 43.419 dolari, au fost detectate de la conturile bancare a patru pasageri ai zborului blestemat MH370, care a dispărut la începutul lunii martie 2014. Şeful Departamentului de investigare a infracţiunilor, comandantul Izany Abdul Ghany, a declarat că suma a fost retrasă printr-o serie de tranzacții realizate la ATM-uri. Banca respectivă a observat retragerile suspecte pe data de 18 iulie. În urma unei anchete interne, banca a depus o plângere la poliție pe 2 august 2014.

„Investigăm cazul pentru acces neautorizat, cu intenția de a comite o infracțiune„, a spus Izany. Infracțiunea, conform Legii criminalității informatice din 1997, prevede o amendă de până la 150,000 de RM sau închisoare de cel mult 10 ani. Izany nu a exclus posibilitatea ca cineva din interiorul sistemului bancar să fi realizat aceste tranzacţii, adăugând că poliția investighează cazul din toate unghiurile. Vom primi imaginile de la bancă pentru a identifica suspecții implicați, a spus el, adăugând cei care deţin informații în această privință ar trebui să anunţe cea mai apropiată secție de poliție.

P.S. Nu exclud ca totul să fie doar o încercare de fraudă, dar cazul ar deveni cu adevărat bizar dacă s-ar descoperi că sumele de bani au fost retrase chiar de către persoanele dispărute… Au venit dintr-o altă dimensiune paralelă? Unde au dispărut cu avionul!?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu