Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Poliţia a detectat retrageri misterioase de bani din conturile bancare ale unor pasageri ce se aflau în avionul malaiezian dispărut, MH370!

182

avion disparutMai ţineţi minte de dispariţia avionului malaiezian MH370 din martie 2014, în care s-a pierdut urma a 227 de pasageri și a 12 membri ai echipajului lde bord? Despre această dispariţie am scris o mulţime de articole, dar asta mai puţin contează acum. Foarte curând, am descoperit pe site-ul Straitstimes.com o ştire bizară în care se arată că au avut loc nişte retrageri misterioase de bani din conturile mai multor persoane dispărute în acel avion blestemat. Citez din ştire:

Retrageri de până la 111.000 de ringgit malaieziene (RM) sau 43.419 dolari, au fost detectate de la conturile bancare a patru pasageri ai zborului blestemat MH370, care a dispărut la începutul lunii martie 2014. Şeful Departamentului de investigare a infracţiunilor, comandantul Izany Abdul Ghany, a declarat că suma a fost retrasă printr-o serie de tranzacții realizate la ATM-uri. Banca respectivă a observat retragerile suspecte pe data de 18 iulie. În urma unei anchete interne, banca a depus o plângere la poliție pe 2 august 2014.

“Investigăm cazul pentru acces neautorizat, cu intenția de a comite o infracțiune“, a spus Izany. Infracțiunea, conform Legii criminalității informatice din 1997, prevede o amendă de până la 150,000 de RM sau închisoare de cel mult 10 ani. Izany nu a exclus posibilitatea ca cineva din interiorul sistemului bancar să fi realizat aceste tranzacţii, adăugând că poliția investighează cazul din toate unghiurile. Vom primi imaginile de la bancă pentru a identifica suspecții implicați, a spus el, adăugând cei care deţin informații în această privință ar trebui să anunţe cea mai apropiată secție de poliție.

P.S. Nu exclud ca totul să fie doar o încercare de fraudă, dar cazul ar deveni cu adevărat bizar dacă s-ar descoperi că sumele de bani au fost retrase chiar de către persoanele dispărute… Au venit dintr-o altă dimensiune paralelă? Unde au dispărut cu avionul!?

Orgoni Crystal