Piramida de cristal atlantă de pe fundul Oceanului Atlantic este de vină pentru manifestările misterioase din „Triunghiul Bermudelor”?


Într-o serie de explorări care au început în 1968, dr. Ray Brown, un scafandru profesionist, a descoperit ceea ce a fost convins că este un oraș subacvatic al vechii Atlantide, în regiunea numită „Triunghiul Bermudelor” – o zonă în care se pare că a fost presărată cu un număr extraordinar de întâmplări misterioase.

Pur și simplu nu există suficiente fapte pentru a spune cu certitudine dacă afirmațiile sale sunt adevărate, deși oamenii de știință care au analizat mărturisirea înregistrată (vizionați la sfârșitul articolului) sugerează că el nu minte și că limbajul corpului sugerează că își amintește cu o memorie vie despre tot ceea ce vorbește.

O piramidă de cristal în adâncul Oceanului Atlantic

Triunghiul Bermudelor a fost întotdeauna un loc plin de mister. Cei care au călătorit în această zonă au revendicat numeroase manifestări supranaturale. Unii susțin că au pierdut noţiunea timpului, ca şi cum acesta ar fi dispărut. Alţii susțin că au zburat prin Triunghiul Bermudelor și au ajuns la destinațiile lor cu câteva ore înainte. Există numeroase cazuri în care navele și avioanele funcționează defectuos în Triunghiul Bermudelor, și, mai mult decât atât, unele dintre ele dispar cu totul.

Mulți cred că aceste nave și avioane s-au scufundat și se află pe fundul Oceanului Atlantic, acolo unde se pare că există o piramidă de cristal misterioasă. Oare această piramidă să fie cauza fenomenul paranormale din Triunghiul Bermudelor?

Dacă, într-adevăr, există acea piramidă pe fundul mării, în zona Triunghiului Bermudelor, vârsta ei și scopul pentru care a fost construită structura sunt încă necunoscute. Dar, la o primă cercetare, conform citirilor sonare, această piramidă este mai mare decât Marea Piramidă a lui Keops din Egipt.

Se spune că piramida misterioasă ar avea două găuri în partea superioară a structurii, astfel trăgând periodic apa. Această acțiune provoacă un fel de vârtej în apă și o creștere a valurilor pe suprafața oceanului. De aceea, trebuie să ne întrebăm dacă aceasta este cauza evenimentelor misterioase din Triunghiul Bermudelor…


Lasă un comentariu