Profeţia de la Fatima a fost de fapt o acţiune a extratereştrilor?

163 vizualizari

FatimaLa 13 octombrie 1917, într-o după-amiază ploioasă, 50.000 de persoane adunate la Fatima, în Portugalia, au rămas mute de uimire în faţa spectacolului ce se derula pe cer. Norii s-au îndepărtat pentru a face loc unui disc argintiu enorm, învârtindu-se ca roata unei mori de vânt şi dansând pe cer. Obiectul degaja căldură, şi martorii au afirmat că hainele lor ude de ploaie s-au uscat în câteva minute. După ce a plonjat spre Terra, discul a urcat din nou spre cer şi a dispărut în direcţia Soarelui. Evenimentul îndeplinea profeţia a trei tineri ţărani afirmând că au vorbit Fecioarei Maria. Aceasta i-a prevenit de apariţia sa tocmai pe data de 13 octombrie, „pentru ca toată lumea să poată «crede»”.

Biserica a făcut din acest eveniment un miracol, dar partizanii OZN-urilor au remarcat similitudini frapante cu alte mărturii privind eventuale obiecte zburătoare. Ei pretind că au capacitatea de a vedea în viitor şi că au provocat această apariţie. Înainte ca extratereştrii să dezvăluie acest amănunt, guvernul avea o teorie pe termen lung potrivit căreia a treia profeţie de la Fatima nu a fost relevată, deoarece trata războiul nuclear şi consecinţele sale. Această profeţie era ascunsă oamenilor.

Ce nu s-a arătat totuşi e că situaţia extratereştrilor era legată direct de profeţia războiului nuclear. În realitate, extratereştrii sperau să contribuie la instabilitatea pe Terra în aşa măsură încât să se declanşeze războiul nuclear. Intenţia lor era deci să fie provocate multe distrugeri pe pământ pentru ca planeta albastră să devină o tintă uşor de cucerit, în timp ce ei ar fi păstrat un anumit număr de vieţi umane pentru a le servi drept sclavi.