Rudele noastre cosmice: un text SF (? sau metafizic) care îi prezintă pe arcturieni, extratereştrii cenuşii, Anunnaki, pleiadieni etc.


Imagine generata de Microsoft AI

ATENŢIE! Textul de mai jos a fost doar tradus şi adaptat. Că este doar imaginaţia SF a cuiva sau doar nişte „adevăruri ascunse” ale literaturii metafizice şi paranormale, rămâne la latitudinea voastră în a judeca.

* Odinioară, în vastul Cosmos, numeroase specii extraterestre au luat contact cu planeta noastră. Pentru multe alte specii extraterestre, oamenii sunt considerați „noii puşti din bloc”, iar Pământul este văzut ca o colonie de semințe abandonată.

* Mediumurile spirituale de pe Pământ au capacitatea de a comunica cu ființe extraterestre astrale superioare, adesea descrise ca pașnice și angelice. În contrast, ființele astrale inferioare răuvoitoare, numite adesea demoni, se manifestă atât în ​​forme fizice, cât și spirituale, în cadrul frecvențelor dimensionale malefice.

* La fel ca omenirea, ființele extraterestre variază de la bine la rău, o dualitate pe care este important de înțeles pe măsură ce ne explorăm rudele cosmice.

* Dintre numeroasele specii extraterestre cunoscute, se remarcă arcturienii. Locuind în dimensiunea a 11-a, ei sunt străvechi, înțelepți și angelici, fiind prima specie care a primit darul vieții în galaxia noastră. Au aproximativ 2 metri înălțime, pielea albastră frumoasă și ochi mari, perceptivi. Tehnologia lor avansată și natura pașnică îi fac membri ideali ai Federației Galactice a Lumilor.

* Extratereştrii cenușii, originari din sistemul stelar Zeta-Reticuli, sunt o altă specie binecunoscută. Ei sunt adesea percepuți ca răuvoitori din cauza răpirilor lor de oameni pentru material genetic, cu scopul de a crea hibrizi pentru a-și salva rasa.

* Se crede că Annunaki, sau siriusienii din sistemul stelar Sirius B, i-au creat pe strămoșii noștri, ei fiind reprezentați în civilizațiile antice mesopotamiene și sumeriene. Sunt avansati din punct de vedere tehnologic, dar încă evoluează spiritual.

* Reptilienii draconieni, din sistemul stelar Draco, sunt considerați cei mai răuvoitori. Sunt vechi, puternici și se hrănesc cu frecvențe joase –  frică și moarte – făcându-le o amenințare semnificativă pentru alte specii.

* Pleiadienii sunt pașnici și avansați din punct de vedere spiritual, adesea asociați cu manipularea energiei, vindecarea și călătoriile interstelare. Se crede că ei au însămânțat viața pe Pământ împreună cu arcturienii și lyranii.

* Esassanii sunt hibrizi oameni-extratereştri cenuşii care trăiesc în a 5-a dimensiune, cunoscuți pentru natura lor pașnică și spiritualitatea avansată. Au fost creaţi pentru a depăși problemele de reproducere cu care se confruntă extratereştrii cenușii.

* Lyranii, originari din constelația Lyra, sunt un grup divers de extratereştri cu diferite înfățișări fizice, fiind implicați în lupta cosmică continuă împotriva draconienilor.

* Carienii sunt primele ființe încarnate în Univers, dezvoltând corpuri asemănătoare păsărilor. Sunt intelectuali și politicoși, concentrându-se pe știință, explorare și filozofie.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO