Manuscrisul Hefferlin susţine că într-un oraş subteran secret din Antarctica s-ar afla o bază cu reptilieni gigantici adormiţi, ce vor fi reînsufleţiţi în curând


reptilieni 7O publicaţie rară şi foarte dificil de găsit, ce circula la sfârşitul anilor ’40, era „Manuscrisul Hefferlin”. Alcătuită din o sută sau mai multe pagini, redactate cu un singur spaţiu între rânduri, monografia era distribuită mai ales de către „credincioşi” care tipăreau câte cinci copii deodată şi le împărţeau prietenilor şi asociaţilor. Unele dintre cele mai interesante pasaje din Manuscrisul Hefferlin se referă la o societate subterană vastă şi structura acesteia.

Hefferlinii, s-a spus, erau o echipă formată dintr-un soţ şi o soţie care făcuseră parte din Marină şi care aveau cunoştinţă despre existenţa unei civilizaţii subterane stratificate probabil de când realizau expediţii personale sub pământ. În ceea ce priveşte realitatea rasei reptilienilor, soţii Hefferlin au făcut diverse declaraţii după ce se pare că au observat ei înşişi aceste reptile gigantice, dintre care unele au fost tinute sub observaţie dintr-un motiv necunoscut (poate pentru a le reînsufleţi la un moment dat cu scopul conducerii unui atac decisiv asupra locuitorilor de la suprafaţă).

Soţii Hefferlin au relatat cele văzute astfel:

În coridorul de la intrarea primului nivel din Templu (Rainbow City, Antarctica), aproape de capătul din spate, sunt trei stâlpi înalţi ce susţin plafonul din acest loc. Aproape exact în spatele acestor stâlpi şi pe peretele din capătul coridorului se găsesc imagini înfăţişând trei fiinţe, doi bărbaţi de fiecare parte a unei siluete feminine. Aceste imagini par a reprezenta feţe şi siluete umane; dar nu lipseşte nici influenţa reptiliană, ca şi cum ar reprezenta o îmbinare subtilă a celor două fizionomii.

Într-o încăpere superioară au fost găsite trei corpuri umanoid-reptiliene în containere transparente, verticale, iar în spatele acestora erau încă trei de acelaşi fel, fiind evident soţi ai celorlalţi trei.

La nivelul cinci erau animale şi vegetaţie. Acest sector izolat conţinea un gaz precum ceaţa, pentru a păstra toate formele de viaţă pe care le conţinea zona într-o stare de însufleţire suspendată sau de repaus de conservare. Oamenii noştri de ştiinţă au depus eforturi de cercetare pentru a descoperi că aceste corpuri umanoid-reptiliene erau recipiente robotice reconstruite, realizate din substanţa cărnii corpurilor originale, care fuseseră mai demult corpuri de şerpi cu braţe. Tipurile de animale şi de vegetaţie erau unele de neîntâlnit pe această planetă. Nu aparţin Pământului!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock