În 2004, o fetiţă de 4 ani a fost răpită de extratereştrii gri, în timp ce dormea alături de tatăl ei! De atunci, ea are numai coşmaruri…

  •  
  •  
  •  
  •  

4 extraterestri griO adolescentă susţine că a fost răpită de extratereștri gri, în pat, atunci când avea doar 4 ani. Ea spune că amintirile despre incidentul înfricoşător au bântuit-o din 2004 (când a avut loc incidentul) și că de atunci ea nu a fost în măsură să-şi revină din traumă.

În conformitate cu adolescenta acum în vârstă de 16 ani, într-un raport prezentat de mufon.org, experiența înfricoșătoare a avut loc în Standish (Michigan, SUA), pe 8 noiembrie 2004. Fetiţa avea doar 4 ani atunci, şi dormea în pat lângă tatăl ei, atunci când o lumină puternică a strălucit prin fereastra camerei. Înspăimântată, ea a încercat să-şi trezească tatăl, dar el dormea atât de profund, încât ea n-a putut să-l scoale din somn.

Uitându-se la fereastră, fetiţa a observat 4 fiinţe ciudate care priveau prin fereastră. Ea nu știa despre extratereștri la acel moment, astfel încât ea nu a putut identifica ființele care stăteau în fața ferestrei ei ca fiind „extratereştri gri”. Ea s-a speriat atât de tare, încât şi-a pierdut cunoștința. Dar, nu a uitat incidentul, continuând să fie bântuită de amintirile acestei experiențe groaznice. Ea a învățat când a crescut mai mult că ființele pe care le-a văzut stând în fața ferestrei ei erau extratereştri gri. Fata a încercat să caute ajutor de la terapeuţi, dar s-a aflat în imposibilitatea de a găsi ajutor. „Am încercat să găsesc un hipnotizator din Michigan, care să mă ajute să-mi amintesc mai multe, dar am eșuat în a găsi unul”, a scris ea. E posibil ca în subconştientul fetei să se afle mai multe detalii şocante despre această întâlnire de gradul III şi e foarte probabil că ea să fi fost chiar răpită de extratereştri.

Conform unor informaţii dezvăluite de mai mulţi conspiraţionişti, undeva în anii 50, guvernul SUA ar fi semnat un tratat cu extratereştrii gri. Tratatul permitea „alienilor” să răpească un număr limitat de oameni, pentru experimente de hibridizare genetică, contra tehnologiilor avansate oferite guvernului american.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner