Starurile rock trăiesc de două ori mai puţin decât oamenii obişnuiţi! Îi pedepseşte Dumnezeu pentru mesajele sataniste pe care le transmit prin muzică?

  •  
  •  
  •  
  •  

Este muzica rock una satanistă? Fără a generaliza (pentru că, întotdeauna există şi excepţii), pot spune fără a greşi că marea majoritatea a formaţiilor celebre de muzică rock promovează mesaje sataniste. Aşadar, nu e chiar exagerat a pune egalitate între muzica rock şi satanism.

Am făcut această mică introducere, pentru a vă arăta o statistică foarte interesantă. Pe site-ul av1611.org am găsit un articol care analizează moartea a 321 de star-uri rock. Să dăm câteva exemple mai cunoscute:

* Tommy Bolin, de la Deep Purple, moare la 25 de ani, din cauza unei supradoze de droguri;
* John Bonham, de la Led Zeppelin, moare la 32 de ani, din cauza abuzului de alcool;
* Cliff Burton, de la Metallica, mort la 25 de ani, în urma unui accident rutier;
* David Byron, de la Uriah Heep, mort la 38 de ani, ca urmare a unui stop cardiac;
* Steve Clark, de la Def Leppard, moare la 32 de ani, din cauza abuzului de alcool;
* Kurt Cobain, de la Nirvana, se sinucide la 27 de ani;
* Pete Farndon, de la Pretenders, moare la 30 de ani, din cauza unei supradoze de droguri;
* Michael Hutchence, de la INXS, se sinucide la 37 de ani;
* Brian Jones, de la Rolling Stones, e găsit înecat la 27 ani etc.

Articolul respectiv chiar face o statistică amănunţită a cauzelor morţilor premature a starurilor rock. Din 321 de decese, avem următoarele cauze:
* 42 – atacul cardiac;
* 40 – abuzul de droguri;
* 37 – diverse afecţiuni medicale;
* 36 – sinuciderile;
* 35 – accidente auto;
* 25 – cancerul;
* 22 – avioane prăbuşite;
* 21 – cauze necunoscute;
* 18 – ucidere;
* 9 – abuzul de alcool;
* 6 – alte accidente;
* 5 – înecul;
* 4 – tumori pe creier;
* 4 – SIDA;
* 3 – otrăvire;
* 3 – leucemie;
* 3 – electrocutare;
* 3 – atac cerebral;
* 3 – incendiu;
* 2 – înec cu diverse alimente.

Şi acum urmează statistica cea mai interesantă: vârsta medie de viaţă a unui star rock este de doar…36,9 ani!, comparativ cu vârsta medie a unui american, care e de 75,8 de ani! Deci, un star rock trăieşte de 2 ori mai puţin decât un om obişnuit. De ce oare? Autorul articolului mai sus menţionat se întreabă dacă totul nu este decât o pedeapsă divină pentru mesajul satanist pe care formaţiile rock le propagă, conform versetului biblic: „Frica de Dumnezeu lungeşte zilele (omului), iar anii celor fără de lege sunt puţini” (Pildele lui Solomon 10:27). Eu nu ştiu dacă acest lucru e valabil, dar totuşi mi se pare bizar ca atât de mulţi cântăreţi rock să moară atât de tineri. Iar referitor la fanii lor… Cum poţi să-ţi faci un idol dintr-o formaţie rock, ale căror membri au asemenea comportamente? Adică, ce promovează ei în lume? Sinuciderile? Consumul de droguri? Consumul de alcool? Dacă vă uitaţi la cauzele morţilor, primul pe listă este atacul cardiac, care, poate fi pus în legătură directă cu…consumul de droguri. Ceea ce înseamnă un sfert (42+40) dintre starurile rock se droghează atât de mult încât ajung până la deces. Se ne mai mire apoi că mulţi tineri îi imită??


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu